Kívül tágasabb

Létezik-e így igaz szerelem?

2013.01.04. 06:49, Kívül tágasabb , 9 komment

Némi kitérő, és a menyasszony megfutamodása után végül csak feleségül vette nála 60 évvel fiatalabb volt Playmate-et Hugh Hefner, a Playboy alapítója. A hat évtizednyi korkülönbség kapcsán szedtük össze a tíz legnagyobb korkülönbségű sztárfrigyet.

Ronnie Wood.jpg

Ronnie Wood és Jekatyerina Ivanova (41 év korkülönbség)

A Rolling Stones gitárosa 2008 júliusában hagyta el 23 év után feleségét a 19 éves orosz pincérnő kedvéért, akivel egy londoni klubban ismerkedett meg. A románc nem tartott nagyon sokáig, azóta a zenész már meg is nősült, új választottja a (nála 31 évvel fiatalabb) 34 éves Sally Humphreys, akit december 21-én vett feleségül.

Fred Astaire és Robyn Smith (45 év)

Minden idők egyik leghíresebb hollywoodi sztárja már elmúlt 80 éves, amikor elvette a nála 45 évvel fiatalabb zsokét, Robyn Smith-t. A nagy korkülönbség ellenére az egyébként a Sports Illustrated címlapján is szerepelt hölgy egészen Fred Astaire 1987-ben bekövetkezett haláláig kitartott a színész mellett.

Tony Curtis és Jill Vandenberg (46)

Tony Curtis.jpg

A magyar származású világsztárnak a nála 46 évvel fiatalabb Jill Vandenberg már az ötödik felesége volt – és mint kiderült, az utolsó is, hiszen Tony Curtis 2010-es halálig elválaszthatatlanok voltak. 1998 novemberében megkötött esküvőjük idején a színész 73, Jill Vandenberg 27 éves volt. Egyébként egy étteremben találkoztak még 1993-ban.

„A korkülönbség nem érdekel minket. Rengeteget nevetünk. A testem működik és minden rendben van. Ő a legszexibb nő, akit valaha ismertem. Nem gondolunk az időre sem, és nem használok Viagrát. Ötven módja is van annak, hogy kielégítsd a szeretődet" - nyilatkozta Tony Curtis.

Dick Van Dyke és Arlene Silver (46)

A Mary Poppins egyik férfi főszereplője, a Bertet játszó Dick Van Dyke tavaly februárban vette el nála 46 évvel fiatalabb partnerét. Az esküvő idején 86 éves színész és sminkes felesége már hetedik éve vannak együtt, egy díjkiosztón találkoztak.

Cary Grant és Barbara Harris (47)

Cary Grant_1.jpg

Cary Grant sem aprózta el, hiszen Barbara Harris az ötödik felesége volt. Az Amerikai Filmintézet által minden idők második legjobb férfi színészének választott művész 77 évesen döntött az újabb házasság mellett és aligha bánta meg, hiszen felesége egészen 1986-ban, 82 éves korában bekövetkezett halálig társa maradt.

Anthony Quinn és Kathy Benvin (47)

Anthony Quinn 1997-ben vett el nála 47 évvel fiatalabb titkárnőjét, aki miatt elvált előző feleségétől. A válás oka az volt, hogy Kathy Bevin életet adott a színésztől fogant gyermekének. Házasságkötésük után még egy gyerekük született (a színésznek összesen 10 gyereke volt), és egészen Anthony Quinn 2001-es haláláig együtt maradtak.

Tony Randall és Heather Harlan (51)

A színész-komikus Tony Randall (sok más mellett a Furcsa párban nyújtott emlékezetes alakítást) egy gyakornokot, Heather Harlant vette feleségül. Ekkor ő 76, a nő 25 éves volt. Kilenc évig tartó házasságukból (mely a komikus haláláig tartott) két gyermek is született.

Hugh Hefner és Holly Madison (54)

Hugh Hefner Holly Madison_1.jpg

A Playboy-alapító Hugh Hefner kétszer is felállhat tízes listánk képzeletbeli dobogójára, bár első megjelenése kissé unortodox, hiszen Holly Madisonnal „csak" öt évig együtt élt, de feleségül nem vette. A kapcsolat 2003-tól 2008-ig tartott.

Hugh Hefner és Crystal Harris (60)

És rögtön folytassuk is Hugh Hefnerrel is, mégpedig a poszt apropójául szolgáló házasságkötéssel. A szilveszteri esküvőig vezető út finoman szólva is rögösre sikeredett, hiszen eredetileg már 2011-ben kimondták volna az igent, ám a menyasszony akkor szinte az utolsó pillanatban bepánikolt, és felkapta a nyúlcipőt. A jelek szerint azonban meggondolta magát és pár napja hozzáment a nála 60 évvel idősebb, 86 éves Hugh Hefnerhez.

J. Howard Marshall és Anna Nicole Smith (63)

J Howard Marshall Anna Nicole Smith_1.jpg

Mi mindig feltételezzük az őszinte szerelmet, mert hiszünk benne, ám ebben az esetben nincs könnyű dolgunk, hiszen az olajmágnás már 89 éves volt, amikor 1994-ben elvette az akkor 26 éves modellt. Az 1993-ban az Év Playmate-jének választott Anna Nicole Smith 13 hónapig mondhatta magát a férfi feleségének, ráadásul J. Howard Marshall halála után egy meglehetősen keserű, de egyáltalán nem váratlan örökösödési háború robbant ki a modell és a család többi tagja között.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása