Kívül tágasabb

Kicsoda Donald Trump legkisebb lánya?

2019.04.05. 06:30, Kívül tágasabb , 3 komment

Az amerikai elnök gyerekei nagy figyelmet kapnak, Ivanka, Eric és Donald Jr. szívesen fürdőzik a hírnévben, de Tiffanyról kevesebbet tudunk. A 25 éves nő legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szerbiai útja az amerikai adófizetők 23 ezer dollárjába került.

cim_276.jpg

1993. október 13-án született a floridai West Palm Beach-en, Tiffany Ariana Trumpként anyakönyvezve. Nevét a Tiffany ékszerüzlet után kapta, ami a Trump Tower szomszédjában van. Egyetlen gyereke Donald Trumpnak és második feleségének, Marla Maplesnek.

Gyerekkora nagy részét New Yorkban töltötte, de sűrűn megfordult a floridai ingatlanokban is. Már kiskorában sűrűn vitték elegáns társasági eseményekre, például a New York-i divathétre. 

Miután szülei 1999-ben elváltak, anyjával Los Angelesbe költözött és egyedül nevelte fel lányát. Tiffany a calabasasi Viewpoint iskolába járt. Manapság egy éves tandíj 31 ezer dollárba kerül az intézményben. 

Sűrűn látogatta apját New Yorkban. Egy baseballmeccsen lefotózták Trumppal, valamint akkori barátnőjével, a jelenlegi First Ladyvel, Melaniával. 

Tinédzserként egyre többször mutatkozott apja oldalán társasági eseményeken.

2011-ben kislemezt adott ki Like a bird címmel, elektronikus pop stílusban. 

Akkor Oprah Winfreynek azt mondta: most a tanulmányaira koncentrál, de pár év múlva kiderül, hogy feljebb lép-e az énekesi pályán. 

Féltestvére, Ivanka segítségével gyakornoki lehetőséget kapott a Vogue magazinnál 2011 nyarán - emlékeztetett a Business Insider

2012-ben fejezte be a középiskolát, majd a pennsylvaniai egyetemet kezdte el, ahova apja is járt. Szociológiát és urbanisztikát tanult. 

szofan.jpg

Idővel saját jogán is egyre többet vett részt divat- és művészeti eseményeken New Yorkban. Gyakran szórakozott együtt más hírességek leszármazottaival, Andrew Warrennel, a New York-i ingatlanmogul fiával, Gaia Matisse-szal, Henri Matisse ükunokájával, és EJ Johnsonnal, Magic Johnson fiával. 

Bár még főiskolára járt, néhányszor szerepelt testvéreivel együtt az amerikai országos médiában apja elnöki indulásának bejelentése előtt. Aztán 2016 júliusában, a republikánus gyűlésen váratlanul beszédet mondott, apját dicsérve.

A közösségi médiában is egyre többen voltak kíváncsiak az életére. Az egyetemi és nyaraláson készült fotókat akkoriban 150 ezren követték – ma már több mint egymillióan kíváncsiak az életére. 

2016 az elnökválasztás mellett a diplomázás miatt is emlékezetes év Tiffany életében. Egy évvel később jogot kezdett tanulni a Georgetown egyetemen. Persze a New York-i divathetet ekkor sem hagyta ki. 

Apja elnökségének első két évében távolabb maradt a politikától, de egyes hivatalos eseményeken csatlakozott testvéreihez, például a Fehér Ház hagyományos, karácsonyi fényeinek meggyújtásán. 

apjaval.jpg

Minden lépését alaposan figyelik. Bár a Trump-kormányzat nem ismerte el hivatalosan a Pride Hónapot az elmúlt két évben, Tiffany részt vett egy eseményen barátjával, a divattervező Andrew Warrennel. Rácsodálkoztak arra is, hogy fehér ruhát vett apja februári évértékelőjére, amit a szüfrazsett mozgalomhoz kötnek. 

Tavaly nyár óta romantikus kapcsolat fűzi Michael Bouloshoz, akinek az apja milliárdos cégbirodalommal rendelkezik Nigériában. Ez azután vált érdekessé, hogy Donald Trump Afrika azon részét is a szarfészek országok közé sorolta. 

baratjaval.jpg

Görögországban találkoztak egy nyaraláson. Tiffany hálaadáskor már a Fehér Házban is bemutatta udvarlóját. 

A pár márciusban a tavaszi szünetre Belgrádba utazott 10 napra, ami 23 ezer dollárba került az adófizetőknek. Ennyiért bérelt ugyanis a külügyminisztérium hotelszobát nekik.

(Fotó: instagram.com/tiffanytrump)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása