Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kívül tágasabb

Hatalmas botrány lett a szexi fotókból

2011.04.03. 08:41, Kívül tágasabb , komment

Egy forró éjszaka utóhatásai avagy tanulságos történet arról, mi történik, ha túlságosan eleresztjük magunkat. Megszégyenülés, elbocsátások, összeveszés – egy elgondolkodtató történet következményei.

A történet alig egy hete kezdődött, amikor a 24 éves Sebastian Marsh egy este egy londoni pubban találkozott Jenni Palmerrel. A Miller Insurance nevű biztosítási cégnél dolgozó férfinek megtetszett a lány, és mivel kiderült, hogy az egyik barátjának a volt barátnője, gyorsan fel is vette a kapcsolatot a 25 éves Harry Fildesszel.

Utóbbi egyébként nem csupán a 24 éves nő ex-barátnője, de harmadmagukkal jelenleg is együtt laknak a menő fulhami városrész egyik lakásában, immár csak ismerősökként. Mindenesetre Harry Fildes nem kevés információval rendelkezett a hölgyről és ezeket szívesen meg is osztotta barátjával.

"Vigyázni kell vele"

Többek között arról írt, hogy az (egyébként általános iskolai tanárnőként dolgozó) nő mennyire húzós, jól néz ki, de vigyázni kell vele, mert könnyen felforgatja a körülötte lévők életét. „Azért sok szerencsét vele” – tette hozzá a levele végén, azt is hozzátéve, hogy ő nem kedveli különösebben.

Harry Fildes azonban két hibát is elkövetett: egyrészt csatolt pár, khmmmm… érdekes képet Jenni Palmerről, másrészt (véletlenül) a nőnek is elküldte a levelet.

„Basszus – véletlenül neki is elküldtem! Még mindig együtt lakom vele, így aztán most jó nagy bajban vagyok, már eddig sem jöttünk ki túl jól, szóval ez lesz az utolsó szög a koporsóban!” – írta a férfi.

Útjára indul az őrület

Sebastian Marshnak a jelek szerint olyannyira megtetszett, amit látott, hogy a képeket (melyeket ide kattintva Ön is megnézhet, természetesen amennyiben elmúlt 18 éves!) villámgyorsan továbbküldte pár barátjának, akiknek szintén tetszhetett a kép, mert továbbküldték pár barátjuknak… és ahogyan az már lenni szokott mostanában, a képekből pillanatokon belül szenzáció lett az interneten.

A következményeket tekintve mindez aligha érte meg. Harry Fildest az ügy kirobbanása óta nem látták a munkahelyén, amely közleményt adott ki: „Az alkalmazottunkkal leültük megbeszélni a történteket és megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a jövőben ne fordulhasson elő levelezési politikánk ilyen megsértése”.

Sebastian Marshot gyakorlatilag azonnal felfüggesztette a cége. „Mr. Marsh nem vesz részt a napi munkában mindaddig, amíg ki nem vizsgáltuk az ügyet” – jelentette ki a Miller Insurance szóvivője.

Csak jönnek az ajánlatok...

Ami Jenni Palmert illeti, érthető okokból ő sem jelent meg a London nyugati részén található iskolában (ahonnan egyébként az egyik érdeklődő, és túlságosan agresszív riportert locsolócsővel kergették el…), a közösségi oldalakon található profiljait bezárta és eltűnt a világ szeme elől.

„Jenni teljesen összeomlott. A rá irányuló figyelem már elviselhetetlenné vált, korábban soha nem kellett ilyesmivel megküzdenie. A róla kialakított kép ellenére nem rossz ember” – nyilatkozta a nő egyik barátja.

A média természetéből fakadóan Jenni Palmert elárasztották ajánlatokkal, hogy mesélje el a sztorit a saját szemszögéből, de ezekre egyelőre nem válaszolt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása