Kívül tágasabb

Közveszélyes sztárok

2018.04.18. 06:30, Kívül tágasabb , 4 komment

A legnagyobb sztárok is átmennek nehéz időszakokon, ám még így is akad köztük jó néhány, akinél időnként teljesen lekapcsolják a villanyt. Most tízet sorolunk fel közülük. Van, aki már túljutott ezen a szakaszon, és olyan is előfordul a listán, akinél elég nehéz elképzelni a változást.

cim_johnny_depp.jpgJohnny Depp sem mentes a botrányoktól, és akkor még visszafogottak voltunk

#1 Emma Roberts 

A kifejezetten jó családból származó (apja Eric Roberts, a nagynéni pedig egy bizonyos Julia Roberts) egykori Disney-gyereksztár, a még mindig csak 27 éves Emma 2013-ban mutatta meg a világnak sötét oldalát. 

Történt, hogy egy montreali hotelben volt éppen Evan Peters társaságában, amikor hatalmas veszekedés tört ki közöttük. A kiérkező rendőrök nem kis megdöbbenésére kiderült, hogy nem csak szóban inzultálták egymást, de tettleg is. Emma Roberts-t le is tartóztatták, amikor kiderült, milyen sérüléseket okozott Evannak, aki azonban nem akart vádat emeltetni ellene, így a színésznőt elengedték. 

#2 Britney Spears 

Aligha feledhető az énekesnő életének legsötétebb időszaka, a Kevin Federline-nal folytatott hangos és nem ritkán meglehetősen rosszízű veszekedések, a haja leborotválása, és még folytathatnánk. A mélypont alighanem az volt, amikor egy esernyővel esett neki az egyik lesifotós autójának.

britney_spears.jpeg

#3 Chris Brown 

Chris Brown nem az a kimondott úrigyerek, 2009-ben például akkori párját, Rihannát látta el jó alaposan egy otthoni veszekedés alkalmával. A rendkívül ronda ügy vége az lett, hogy az előadót öt év felfüggesztett börtönre és hat hónap közmunkára ítélték, emellett egy évig kellett tanácsadásra járnia és öt évre szóló távoltartási végzést adtak ki ellene, melynek értelmében 50 (nyilvános eseményeken 10) méternél nem mehet közelebb Rihannához. 

#4 Tawny Kitaen 

Az immár 56 éves amerikai színésznő nem egyszer járta már meg a rendőrséget és a bíróságokat, kokain birtoklásáért le is tartóztatták. Ami legalább ilyen szép, hogy 2002-ben nekiesett akkori férjének, Chuck Finley-nek, aki később el is vált tőle. 

#5 Shia LaBeouf 

Amilyen jól indult a karrierje, annyira sehol nincs manapság Shia LaBeouf. Nem csoda, mert elég kiállhatatlan (és erőszakos) természete van. Mást ne monjunk, 2011-ben verekedést kezdett egy bárban, ahol jó alaposan helybenhagyták. De ebből sem tanult, mert 2014-ben még egyszer megtörtént vele ugyanez. 

#6 Nicolas Cage

nicolas_cage.jpeg

Nicolas Cage-nél 2011-ben mentek el otthonról. Komoly vitába keveredett feleségével, Alice Kimmel, olyannyira, hogy a szomszédok rájuk hívták a rendőröket. Akik annak rendje s módja szerint le is tartóztatták a színészt, aki ellen aztán vádat is emeltek erőszak és nyilvános részegség miatt. 

#7 Carmen Electra 

A fene se gondolta volna a gyönyörű színésznőről, hogy erőszakos is tud lenni, pedig tud ám. Erről tudna mesélni a volt kosaras, Dennis Rodman, aki éppen a párja volt, amikor 1999-ben alaposan összekaptak (mondjuk a kissé excentrikus Rodmant sem kell félteni). Amikor a rendőrök kiérkeztek, akkor egy összekarmolt Dennist és egy felszakadt ajkú Carment találtak. Talán nem is olyan nagy csoda, hogy fantasztikus házasságuk volt, ami teljes 9 napig tartott.

carmen_electra.jpeg

#8 Joe Budden 

Nincs rá jobb szó: Joe Budden egy igazi állat. Egy vadbarom rapper, aki fojtogatni kezdte várandós barátnőjét, majd szánt szándékkal ráült a hasára, aminek következtében a nő elvetélt. 

#9 Amanda Bynes 

Ismét egy egykori gyereksztár, aki nem tudta feldolgozni a hírnevet, miként azt sem, amikor a siker eltűnt az életéből. A sztárallűrök teljes arzenálját felvonultatta, kezdve a manhattani lakása ablakából kidobált cuccokkal egészen addig, hogy felgyújtotta a szomszéd autóbeállóját – csak úgy. 

#10 Johnny Depp 

A végére hagytuk a színészt, akinek Amber Hearddel folytatott válópere bejárta a sajtót, úgyhogy túl sok szót nem vesztegetnénk rá. Mindenesetre ronda dolgok hangoztak el, melyek közül a legkeményebb talán a családon belüli erőszak.

Ez is érdekelhet

A szupermarketek tíz trükkje

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása