Kívül tágasabb

Modellek és rocksztárok legendás párosai

2015.04.15. 06:50, Kívül tágasabb , 2 komment

Létezik-e annál archetipikusabb párosítás, mint amikor egy modell és egy rockzenész gabalyodik egymásba? Ilyenkor persze nem csak ők boldogok (már ameddig), hanem a média is, amely előszeretettel követi mindennapjaikat. Lássunk néhány legendás (vagy majdnem legendás...) párost!

yasmine_le_bon_es_simon_le_bon.jpgYasmine és Simon Le Bon

Josephine Skriver és Alexander Deleon

Kezdjük a fiatalokkal, például a Victoria's Secret modelljével és a The Cab frontemberével, akik ugyan még csak egy éve vannak együtt, de (vagy éppen ezért) nagyon lelkesen osztogatnak meg magukról képeket az Instagramon.

Behati Prinsloo és Adam Levine

Ismét egy énekes (ezúttal a Maroon 5 frontembere) és ismét egy Victoria's Secret modell, ám ők már két évet jártak együtt, mielőtt tavaly (remélhetőleg örök) hűséget fogadtaka egymásnak. Behati Prinsloo egyébként szerepelt a banda legutóbbi albumának egyik dalához készült videóklipben is.

Chrissy Teigen és John Legend

Emeljük a tétet sztárságilag, hiszen a maga szakmájában a szupermodell Chrissy Teigen és az R&B-énekes John Legend is megkérdőjelezhetetlen szupersztár. Ők már két éve házasok, 2013-ban kötötték össze életüket a comói tó mellett. Mi több, John Legend párjához írta azévi sikerét, az All of Me-t.

Kate Moss és Jamie Hince

Kate Moss nem csak az ezredforduló egyik legmenőbb szupermodellje, de meglehetősen viharos magánélettel boldogította az újságokat is (Johnny Depp és Pete Doherty nevét talán elég megemlítenünk.) Az utóbbi években azonban mintha révbe ért volna, hiszen 2011 óta a The Kills frontemberének felesége, de már azt megelőzően is 4 évet jártak együtt.

Heidi Klum és Seal

Nem mondható el ugyanez a korszak másik modellsztárjáról, Heidi Klumról, aki 2005-ben ment hozzá az énekeshez. Minden csodálatosan romantikus volt, évente megerősítették házastársi esküjüket – majd 3 gyerekkel később 2012-ben elváltak.

Rachel Hunter és Rod Stewart

rod_stewart_and_rachel_hunter.jpg

 

Rod Stewart sosem vetette meg a női nemet, így azon sem nagyon döbbent meg senki, amikor 1990-ben, 45 évesen elvette a nála 21 évvel fiatalabb modellt. Rachel Hunterrel hosszú évekig voltak együtt, két gyerekük is született, mielőtt elváltak volna. Mert jött egy fiatalabb modell...

Axl Rose és Stephanie Seymour

A kilencvenes évek szupermodellje két Guns N' Roses klipben is szerepelt, és meglehetősen zaklatott viszony fűzte Axl Rose énekeshez. Volt ott minden, amit egy bulvárlap szerkesztője csak kívánhat, a kapcsolat végül két évig tartott.

Iman és David Bowie

Persze vannak tartós kapcsolatok is, ilyen például Iman és David Bowie párosa. Ők 1992-ben házasodtak össze, tehát lassan negyedszázada vannak együtt.

Patti Hansen és Keith Richards

A The Rolling Stones gitárosa 1979-ben, kábítószeres pokoljárása mélypontján találkozott először Patti Hansennel, akit 40. születésnapján vett el feleségül Mexikóban. Azóta is boldogan élnek, két (szintén modellkedő) lányuk született.

Jerry Hall és Mick Jagger

Messze nem ilyen hűséges típus (és akkor még finoman fogalmaztunk) Keith Richards barátja és zenésztársa, Mick Jagger. Az énekes 1976-ban találkozott az amerikai modellel, de csak egy évvel később jöttek össze, és csak 1990-ben (!) házasodtak össze Balin, ráadásul egy hivatalosan el nem ismert ceremónián. Négy gyerekük született (közben azért Mick Jagger ki-kikacsintgatott a házasságból), végül Jerry Hall 1999-ig bírta, akkor elváltak.

Yasmine Le Bon és Simon Le Bon

Igazi álompárnak indult, és ami még ennél is meglepőbb, az is maradt a nyolcvanas évek két világsztárja. Az Amber Parvaneh néven született szupermodell és a Duran Duran énekese immár 30 éve házasok, és kifejezetten boldognak tűnnek három lányukkal.

Úgyhogy ezzel a szép történettel zárjuk is a Harpeer's Bazaar alapján készült összeállításunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása