Kívül tágasabb

Jack Nicholson kalandos szerelmi élete

2015.01.15. 06:47, Kívül tágasabb , 5 komment

A 77 éves Jack Nicholson attól fél, hogy szerelmi románcokban bővelkedő élete végére magányos marad. A színész azt nyilatkozta, úgy érzi, múltja túlságosan is meghatározza azt, hogy mit gondolnak róla a nők. A hír kapcsán most lássuk, kik voltak az Oscar-díjas színész életének ilyen vagy olyan okból meghatározó kapcsolatai!

cim_angelica_huston.jpgÉlete meghatározó kapcsolata volt Angelica Huston

Jack Nicholson első meghatározó kapcsolata hat éven át tartott, 1962 és 1968 között volt Sandra Knight férje, akitől egy lánya is született. Az asszony azt nyilatkozta, hogy nagyon szép házasság volt az övék, de az évtized második felében már látta, hogy a férfiből nagy sztár lesz, és rengeteg kísértés éri majd.

„Ezen az úton már nem tarthattam vele. Nagyon más, mint amilyen kép kialakult róla. Az igazi Jack egy szerető, törődő ember, aki képes sokat adni magából” - mondta Sandra Knight.

sandra_knight.jpgSandra Knight

A Testi kapcsolatok című film 1971-es forgatásán jött össze (legalábbis a pletykák szerint és nem túl hosszú időre) filmbeli partnerével, Candice Bergen színésznővel.

candice_bergen.jpgCandice Bergennel

Egy időben randizott a Mamas and Papas énekesével, Michelle Philipsszel is. A hírek szerint ebben az időszakban kalapáccsal a párnája alatt aludt, annyira tartott attól, hogy az énekesnő korábbi partnere, Dennis Hopper (akivel a Szelíd motorosok című kultfilmben együtt is játszott) megtámadja.

michelle_philips.jpgMichelle Philips társaságában

A 70-es évek végén A piros ruhás nő sztárjával, Kelly Le Brockkal is összekeveredett egy időre, miként 1977-ben Jill St. Johnnal, aki az egyik Bond-filmben szerepelt.

A nyolcvanas években aztán jöttek a modellek, először Verushka von Lehndorff, aztán Pat Cleveland, majd a dán Winnie Hollman, akitől egy lánya is született. 1988-ban rövid ideig randevúzott az amerikai Marie Helvinnel (kell-e mondanunk, hogy ő is modell volt?), aki 16 évvel volt fiatalabb nála.

Ha már a korkülönbség: hódításai között találhatjuk Julie Delpy-t is, akivel azért nem lett komolyabb a kapcsolat, mert a francia színésznő állítólag túl öregnek találta Jack Nicholsont.

julie_delpy.jpgJulie Delpy

A leghosszabb kapcsolat Angelica Huston színésznőhöz fűzte, akivel egy nála rendezett Los Angeles-i partin találkozott 1973-ban. Az Addams Family sztárja szerint szerelem volt első látásra, ami jó sokáig is tartott, hiszen a színész sorozatos hűtlenkedései ellenére egészen 1989-ig együtt voltak.

A kapcsolatra a végső csapást az mérte, amikor Jack Nicholson bevallotta neki, hogy a szintén kolléga Rebecca Broussard az ő gyermekével várandós. A színésznőtől végük két gyermeke (Lorraine és Ray) született.

rebecca_broussard.jpgRebecca Broussard-tól két gyermeke született 

A kilencvenes években sem unatkozott, csak két példa: nála kötött ki a szakítás után a Duran Duran basszusgitárosának korábbi partnere, Amanda De Cadenet, és egy időben állítólag együtt járt Janice Dickinson szupermodellel is. A kétezres évek elején pedig hosszú, és meglehetősen viharos kapcsolata volt Lara Flynn Boyle színésznővel.

amanda_de_cadenet.jpgAmanda De Cadenet nála vigasztalódott

lara_flynn_boyle.jpgAz eddigi utolsó nagy szerelem: Lara Flynn Boyle

A nagy kérdés már csak az, talál-e valakit a 77 éves színész, aki kitart mellette (és aki mellett ő is kitart...) a következő években.

(via)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása