Kívül tágasabb

Hírességek gyönyörű gyerekei

2014.10.05. 06:46, Kívül tágasabb , 3 komment

Híresség gyerekének lenni alighanem csak kívülről nézve egyszerű, mi nem nagyon cserélnénk velük, mert elég nagy lehet az ős(ök) jelentette nyomást. A mai posztban tíz olyan csemetét mutatunk be, akik külsejük alapján simán szüleik nyomdokába léphetnek.

Maya Hawke

Itt van rögtön Uma Thurman és Ethan Hawke meglehetősen szuper génekkel ellátott gyermeke, a 15 éves Maya. Noha filmezésről esetében komolyabban még nem esett szó, divat- és kozmetikai bemutatókon, valamint díjátadókon elég gyakran részt vesz a szüleivel, szóval még bármi lehet.

Ava Phillippe

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe 14 éves lánya egészen elképesztő módon hasonlít édesanyjára, nem csoda, ha a neten már el is nevezték a „mini Reese Witherspoonnak”. Hobbija a művészet, apja pedig büszkén szokta megosztani alkotásait az Instagramon és a Twitteren.

Stella Banderas

A 17 éves Stella Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya. A családba szinte kódolva van a színészet, hiszen féltestvére, Dakota Johnson (Don Johnson és Melanie Griffith lánya) A szürke ötven árnyalatában szerepel majd kisebb filmek után. Noha Stella imádja a filmeket, nem tervezi, hogy szülei nyomdokába lép, ugyanakkor szívesen maradna a szakmában, hiszen forgatókönyvíró szeretne lenni.

Ava Sambora

Heather Locklear és a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora gyermeke igazi szépség. A filmvásznon 2012-ben mutatkozott be a 40 és annyi című filmben, de szerepelt már a Good Luck, Charlie-ban is. Kinézete alapján bármit elérhet, ráadásul sikeres modell és blogger is.

Lily Mo Sheen

A 15 éves Lily nem akármilyen színész szülőkkel dicsekedhet, hiszen édesanyja Kate Beckinsale, édesapja pedig Michael Sheen. Egyelőre a színészet mellett a cheeleaderség érdekli. Két filmben is szerepelt már, az egyik az Underworld: Evolúció (ebben mindkét szülő szerepelt), a másik pedig a Mindenki megvan, utóbbiban édesanyja játszott még.

Lila Grace Moss

A Dazed and Confused magazin szerkesztője, Jefferson Hack igazán szerencsés embernek mondhatja magát, hogy olyan lánya született Kate Mosstól, mint Lila Grace. Bár még nagyon fiatal, a jelek szerint tudja, mit akar, és aligha lepünk meg bárkit is, ha eláruljuk, hogy elsősorban a divatvilág érdekli. Kedvenc filmje Az ördög Pradát visel…

Liv Moore

Lila Grace Mosshoz hasonlóan Liv Moore is csak 12 éves, de Julianne Moore és Bart Freundlich gyermekeként már a lesifotósok is előszeretettel fényképezik. Konkrét tervei még nincsenek, de elég gyakran látni anyukájával (akinek kiköpött mása) divatbemutatókon.

Kaya Jordan Gerber

Kaya Jordan Gerber ugyanis Cindy Crawford (és Rande Gerber üzletember és volt modell) lánya, aki nem esett messze egyik fájától sem, hiszen már szerepelt Versace-reklámban is.

Karsen Liotta

Egyik nagy színészkedvencünk Ray Liotta, az ő lánya a 15 éves Karsen (édesanyja a színésznő-producer Michelle Grace). Karsen egyetlen filmipari tapasztalata a 2000-ben megjelent Rumor of Angels.

Lily Rose Depp

A végére igazi nagyágyú maradt, már amennyiben egy 13 éves lány esetében lehet ilyesmiről beszélni. Lily Rose ugyanis Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya, akiről rengetegen állítják, hogy édesanyja nyomdokaiba lépve modell lesz, amin őszintén szólva nem lennénk meglepődve.

A listát persze elég hosszan lehetne még folytatni, gondoljunk csak Steven Tyler és Bebe Buell lányára, Liv Tylerre, vagy a divattervező Stella McCartneyra, de részünkről itt most befejezzük, és várjuk a további tippeket a kommentekben, amiből akár újabb poszt is lehet.

(via)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása