Kívül tágasabb

Hajsza Jennifer Aniston és Kate Middleton után

2012.12.05. 06:52, Kívül tágasabb , komment

A bulvárlapok szerkesztői alighanem pezsgőt bontottak, amikor hivatalosan is bejelentették Kate Middleton várandósságát, hiszen így a következő hónapok ínségesebb időszakaira is biztosított a mindenkori címlapsztori. Természetesen nem Vilmos herceg felesége az első, akinek (vélt vagy valós) terhessége élénken foglalkoztatja a sajtót. Összegyűjtöttünk pár példát.

Kate Middleton.jpg

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston.jpg

Jennifer Aniston gyerekét már akkor várták az újságírók, amikor még csak randevúzni kezdett Brad Pitt-tel. 2005-ös válásuk után azonban férj – és gyerek – híján inkább csak szánakoztak rajta. Amióta Justin Theroux eljegyezte őt, a találgatások újra szárnyra kaptak, a gyermek azonban egyelőre várat magára.

Angelina Jolie

Angelina Jolie.jpg

Ha már Brad Pitt, akkor ne feledkezzünk meg Angelina Jolie-ról sem, aki még azelőtt fogadta örökbe Maddox nevű fiát, hogy összejött volna a színésszel. Az újságok hosszú éveken keresztül képtelenek voltak leszakadni a gyermekvállalás témaköréről és még azután is csak nagyon nehezen szálltak le róla, hogy 2006-ban lánya született, két évvel később pedig ikreknek adott életet. Kész szerencse, hogy addig is lehet rágódni a másik, sok éves gumicsonton, nevezetesen: mikor mondja már ki a boldogító igent Brad Pitt-nek.

Maszako hercegnő

Maszakó.jpg

A „japán Kate Middleton", azaz Maszako hercegnő gyermekáldás nélkül töltötte házassága első nyolc évét. A dinasztiának viszont örökösre volt szüksége, a hercegnőt így család és a média is folyamatos nyomás alatt tartotta. Végül 2001-ben megszületett első gyermeke. Az örvendetes esemény után új gumicsontot talált a japán sajtó, jelesül, vajon örökölheti-e nő a koronát.

Beyoncé

Beyoncé.jpg

Jay-Z-vel kötött házassága óta az énekesnő folyamatosan az újságok címlapján szerepelt, számtalanszor megírták róla, hogy gyermeket vár, majd pedig azt, hogy nem. A kedélyek még akkor sem nyugodtak le, amikor ő is megerősítette, hogy babát vár, olvashattunk álterhességről, béranyáról, hosszasan elemezgették hasa formáját és állását...

Aztán amikor megszületett a gyermek, akkor először jöttek a fényképek, melyek keresztül kasul bejárták az internetet, majd a különböző összeesküvés-elméletek a gyermek nevével kapcsolatban. Miután ez is elcsitult, itt az újabb kör: a sajtó máris a testvért várja.

Jessica Simpson

Jessica Simpson.jpg

A korábbi (és újabban megint) szexi énekesnő számára a gyerekvállalás legnagyobb kihívását a súlyprobléma jelentette. Bárhogy is próbálkozott, egyszerűen képtelen volt pár nappal a szülés után visszanyerni modellalkatát – ahogy azt Hollywoodban elvárnák az embertől -, az újságok pedig folyamatosan sok kilogrammos túlsúlyán élcelődtek.

Évi 14 millió dolláros keresetével és az egészséges lányával viszont ez valószínűleg egy cseppet sem érdekli őt.

Lady Gaga

Lady Gaga.jpg

Az énekesnő legtöbbször extravagáns öltözködésének vagy viselkedésének köszönhetően került címlapra, így amikor olyan ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, ami kevesebbet mutatott a szokásosnál, ráadásul néhány kilót is fölszedett, rögtön beindultak a találgatások. Egyelőre eredménytelenül.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian.jpg

A Lamar Odommal kötött házasságával Khloe Kardashian sikeresen megúszta a szingli nőknek kijáró médiafigyelmet. Az újságírók viszont a gyerek nélküli nőket is kitüntetett figyelemmel kísérik. Miután valóságshowjában nyilvánosság elé tárta, hogy gondjai akadtak a teherbe eséssel, egész sornyi bölcs (és kevésbé bölcs) tanácsot kapott twitteres követőitől.

Mila Kunis

Mila Kunis.jpg

A színésznő a Fekete hattyú forgatása után szedett fel pár plusz kilót, amivel természetesen rögtön címlapra került, a bulvársajtó pedig már a kilencedik hónapot várta. Az az apróság, hogy a szerep kedvéért legalább tíz kilót adott le a film előtt, már valahogy elkerülte az emberek figyelmét.

Jennifer Garner

Jennifer Garner.jpg

Ben Affleck felesége az iskolapéldája annak, hogy a bulvársajtónak semmi sem elég. A színész házaspárnak ugyanis három gyermeke van, ennek ellenére a sajtó az első félreérthető jelre rögtön találgat.

Legutóbb akkor hibázott a színésznő, amikor egy, a szokásosnál lazább felsőben merészkedett ki az utcára. Rögtön megindultak ugyanis a találgatások, hogy Jennifer Garner ismét gyereket vár...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása