Kívül tágasabb

Különös celebrománcok

2013.03.24. 07:01, Kívül tágasabb , 4 komment

Az ember néha csak kapkodja a fejét, amikor egymáshoz finoman szólva sem nagyon illő hírességek románcáról olvas. Az elmúlt évek, évtizedek hoztak pár sajátos párkapcsolatot, melyekről nem mindig lehetett eldönteni (sokszor utólag sem), mennyire voltak komolyak vagy mennyire szólt az egész a hírverésről. Mi mindenesetre összegyűjtöttünk tízet.

Brad Pitt és Sinitta.jpg

Brad Pitt és Sinitta

„Gyönyörű volt, fantasztikus testtel" – e dicsérő szavakat a Magyarországon talán kevéssé ismert, sikereit elsősorban a nyolcvanas években arató Sinitta (egyébként Simon Cowell első felfedezettje, ráadásul jártak is egymással) mondta a Magyarországon is viszonylag jól ismert (...) Brad Pittről.

Ők ketten ugyanis még a nyolcvanas években jártak egymással, nem is rövid ideig, hiszen a románc két teljes évig tartott.

Lisa Marie Presley és Michael Jackson

Lisa Marie Presley és Michael Jackson.jpg

Ha akadt a poptörténelemben megdöbbentő párkapcsolat, akkor alighanem Elvis Presley lányának és Michael Jacksonnak a házassága simán a TOP3-ban van. Lisa Marie Presley először hétévesen találkozott Jackóval, annak egy Las Vegas-i koncertjén.

Felnőtt kapcsolatuk 1992-ben kezdődött, amikor Michael Jackson meglehetősen nehéz időszakon ment keresztül a gyermekmolesztálási vádak miatt kitört botrányok és zavaros anyagi ügyei miatt. Tulajdonképpen meglepő, de a kapcsolat négy évig tartott és még belegondolni is őrület, hogy egy normális házasság esetén az esetlegesen megszülető gyerekek mekkora tehetséget (és mennyi pénzt) örököltek volna.

Claudia Schiffer és David Copperfield

Claudia Schiffer és David Copperfield.jpg

Bár egy idő után megszokta az ember, amikor először felröppent a hír, hogy a korszak egyik legmenőbb szupermodellje és az illuzionista David Copperfield egy párt alkotnak, az elég nagy szenzációt okozott.

Ráadásul a románc kiindulópontja egy Copperfield-show volt, melynek egyik számában Claudia Schiffer is szerepelt. Az 1994-es eljegyzést követően még öt évig voltak együtt, ezen idő alatt a modell levitált, guillotine alá feküdt és kettévágták a színpadon. Ehhez képest egész sokáig húzták...

Macaulay Culkin és Mila Kunis

Macauley Culkin és Mila Kunis.jpg

A Reszkessetek betörők!-sorozat gyereksztárja már 18 évesen megnősült, ám a Rachel Minerrel kötött házassága csak két évig tartott. Utána következett Mila Kunis, akivel nyolc évig jártak együtt. Valahogy nem volt egyszerű elképzelni az addigra már sok mindenen keresztülment Culkint az ukrán Kunisszal, de a dolog működött.

Marilyn Manson és Evan Rachel Wood

Marilyn Manson és Evan Rachel Wood.jpg

Az „érdekes arcú" Marilyn Manson még javában Dita Von Teese férje volt, amikor 2006-ban félrelépett a nála 18 évvel fiatalabb modellel. Evan Rachel Wooddal egy Los Angeles-i partin találkoztak. Miután az affér miatt Marilyn Manson házassága tönkrement, a pár többször is szétvált, majd újra összejött, mi több, az énekes még a modell kezét is megkérte. Végül 2010-ben végleg szakítottak.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy.jpg

Ha már az előbb a korkülönbség szóba került, folytassuk is ezen a vonalon, annál is inkább, mert nehéz megérteni, mit látott meg a rendkívül sikeres (és gazdag) amerikai színésznő a volt francia elnök féltestvérében. Mindenesetre a 16 év korkülönbség ellenére a dolog egyelőre működik, igaz, csak májusban lesz egy éve, hogy összejöttek.

Bradley Cooper és Suki Waterhouse

Bradley Cooper és Suki Waterhouse.jpg

Bár a legtöbben alighanem a friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence párjaként látnák napjaink egyik legnépszerűbb férfi színészét, ő a jelek szerint másképp döntött és a fiatal, 20 éves brit modell (és reménybeli színésznő), Suki Waterhouse mellett kötött ki februárban. (Éppenséggel itt is van 18 év korkülönbség...) Azért az nagy kérdés, meddig tart a románc.

George Clooney és Lisa Snowdon

George Clooney és Lisa Snowdown.jpg

Sokan megpróbálták már betörni George Clooneyt, ám eddig még senkinek sem sikerült. Lisa Snowdon éppenséggel egészen közel járt hozzá, hiszen öt évig volt korunk egyik legirigyeltebb férfijának barátnője. A modell és a színész 2000-ben, egy Martini-reklám forgatásán találkozott és meglehetősen viharos kapcsolatba keveredett.

Marc Anthony és Chloe Green

Marc Anthony és Chloe Green.jpg

Az énekes nem sokkal azután, hogy szakított barátnőjével, a modell Shannon De Limával, össze is jött az alig 21 éves Chloe Greennel. A hölgy nem akármilyen családból származik, édesapja az a Sir Philip Green, aki sok más mellett a Topshop-hálózat tulajdonosa is. De az is lehet, hogy Marc Anthonyt egyszerűen a hölgy személyisége fogta meg.

Liam Gallagher és Nicole Appleton

Liam Gallagher és Nicole Appleton.jpg

Az Oasis énekese és az All Saints 2000-ben kezdtek randizni és aligha gondolta volna bárki is, hogy a kapcsolat hosszú életű lesz. Az lett, hiszen 2001-ben megszületett gyermekük, Gene. Házasságot 2008-ban kötöttek. Finoman szólva sem nevezhető gyakorinak a popiparban az ilyen tartós kapocs.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása