Kívül tágasabb

Utolsó kommentek:

kolompar lole 1116 2019.08.18. 02:19:54

@ételizésítő: Én azért örülök ha az ilyen ingyenélő ringyók is megszívják. Meg a többi ingyenélőnek is, de most csak ennek lehet itt örülni.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

kolompar lole 1116 2019.08.18. 02:18:38

@ételizésítő: A palesztinok NEM filiszteusok! Azok sémi arabok, a filiszteusok Dél Európából mentek oda. A tengeri népek egyike (vagy azokból ott helyben alakult nép). Szicíliaiak, görögök, etruszkok, lűdök keveréke. A palkók csak felvették a nevüket az általuk korábban lakott területről. Ahogy az angolok a britekről.

A palkóknak NINCS saját földje! Hol is lenne? Az ott Izrael. 5000 éve is az volt, most is az. Az hogy közben ott vendégeskedhettek egy ideig, nem jlent semmilyen jogalapot. Ahogy Erdély se lesz Románia, hiába az ideiglenes megszállás.

"Ezek után terroristának bélyegzik azokat, akik semmi mást nem akarnak, csak a saját országukat."

... helyett gyilkolni ártatlanokat. Az iszlám szektának minden csak ürügy a gyilkolásra, ez a vallásuk alapja. Aki nem allahakbáros, annak el kell vágni a torkát. Nálunk is voltak ilyenek 150 évig, még emlékszünk rá hova vezetett (Trianon). Helyes hogy a zsidók nem hagyják magukat. Az ilyeneknek nem állam jár, hanem Guantanamo.

"A zsidók meg szarnak az ENSZ-határozatokra meg mindenre"

Ahogy a palesztinok is. Akkor meg?

Ja, a pornósnak joga van mosdatni a multját, nekünk meg jogunk van nem hinni neki.

"de ő legalább tett érte valamit (nem tudom, te mennyire lelkesen viselted volna, hogy az undorító, hájas, büdös (szivarozó), vén Vajna papa téged dugjon)"

Hű micsoda csodálatra méltó meló, vajon miért nem eladónak ment a teszkóba? Vagy vájárnak a Mecsekbe? Ha attól lesz hős valaki hogy nem szereti a munkáját, csak a pénzt amit érte kap, akkor van ebben az országban 10 millió ilyen. És a többség nem is kurva.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 23:22:41

@kolompar lole 1116:
Ja, káröröm.
Hát bennem nincs.
Mondjuk akkor lenne, ha az O1Gecigányt és teljes bandáját látnám a választási plakátok helyén a villanyoszlopokon lógva. Akkor tényleg lenne, mert ők kurvára megérdemelnék.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 23:21:18

@kolompar lole 1116:
Náciügyben én azokról beszéltem, akiket mostanában fognak perbe, hogy az írnok cipőpucolója volt valami huszadrangú munkatáborban, hogy az is bűnös.
Megnézném, hogy a helyében az őt megvádoló zsidó hősök és hősnők mit tettek volna. Bár nem kell, elég látni, hogy mit tesznek most a palesztinokkal a palesztinok (a filiszteusok, ugye) saját földjén, amit azok ugyanakkor kaptak államalapításra, mint a zsidók Izraelt, csak a zsidók nem hagyták, hogy ők is államot alapítsanak.
Ezek után terroristának bélyegzik azokat, akik semmi mást nem akarnak, csak a saját országukat. A zsidók meg szarnak az ENSZ-határozatokra meg mindenre, ha ezt mondjuk Magyarország csinálná (vagy Szerbia), akkor Amerika szarrá bombázná. Izraelt meg nem. Na ezek után mesélj valamit a kettős mércéről.

Aleska meg nem mentegetőzik, mert nem tagadja, hogy pornózott, de attól még neki is joga van jó útra térni anélkül, hogy megbélyegeznék, nem erőszakolt vagy gyilkolt meg senkit, és ha letöltik a büntetésüket, azoknak is jár esély az újrakezdésre. És talált egy értelmes elfoglaltságot, amit legalább olyan magas szinten űz, mint te a saját szakmádat.
Egyébként felvesznek dagadékokat is, van, aki a ducipornót szereti. Szóval ez sem mentség.

Mellesleg a pornóforgatás elég kemény munka (fizikailag is), főleg a nőknek, nem annyira egyszerű, ahogy te azt otthon a filmet nézve és a farkad verve elgondolod. Tényleg nézz meg erről pár werkfilmet, ilyen is van a neten.

Timikét illetően nagyrészt egyetértünk, bár abban semmiképp, hogy akik a pénzt elveszik tőle, azok nem ezerszer nagyobb tolvaj gazemberek-e, mint ő, és nem rács mögött lenne-e mindnek a helye. Szóval persze, kurválkodással szerezte, de ő legalább tett érte valamit (nem tudom, te mennyire lelkesen viselted volna, hogy az undorító, hájas, büdös (szivarozó), vén Vajna papa téged dugjon), míg akik elveszik tőle, azok simán csak lopnak, hátuk mögött az O1Gecigány hallgatólagos (vagy akár nem is csak hallgatólagos) támogatásával.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

Igaz János 2019.08.17. 23:06:03

Ezt a módszert még a nagyapám találta fel. Csupasz vezetéket fektetett a kertjébe le és csúszkán hozzá kötött elektromos kapálógéppel dolgozott , szántott vetett, mert a lovak abrakoltatása többe került. A szigetelésekre is vigyázott. Ezt még a múlt században használta, tehát nem új dolog.

Bejegyzés: A svédek már megint nagyot dobnak

Igaz János 2019.08.17. 23:05:20

Ezt a módszert még a nagyapám találta fel. Csupasz vezetéket fektetett a kertjébe le és csúszkán hozzá kötött elektromos kapálógéppel dolgozott mert a lovak abrakoltatása többe került. A szigetelésekre is vigyázott. Ezt még a múlt században használta, tehát nem új dolog.

Bejegyzés: A svédek már megint nagyot dobnak

Igaz János 2019.08.17. 23:05:20

Ezt a módszert még a nagyapám találta fel. Csupasz vezetéket fektetett a kertjébe le és csúszkán hozzá kötött elektromos kapálógéppel dolgozott mert a lovak abrakoltatása többe került. A szigetelésekre is vigyázott. Ezt még a múlt században használta, tehát nem új dolog.

Bejegyzés: A svédek már megint nagyot dobnak

kolompar lole 1116 2019.08.17. 19:45:58

@ételizésítő: A Nürnbergi bíróságon nem a kisnácikkal foglalkoztak. SS führernek meg nem volt kötelező lenni, sokan kibírták anélkül is. Persze könnyebb volt beolvadni a pártba, úszni az árral, tenni amit a többiek - de ezzel az is jár hogy azt is kapják büntinek amit a többiek. Lehet mentegetőzni, de ha a te családodat irtották volna ki, biztos téged se nagyon érdekelne hogy milyen rangban húzta meg a ravaszt, egyszerűen csak bosszút szeretnél. Ahogy a ruszkik se válogattak a davaj csaszi meg a málenkij robottal, de hát nehéz is nekik felróni azok után amit kaptak. Ők is bosszút akartak. A kisnácinak ugyan kevesebb volt a választási lehetősége, de mondjuk nem csak neki, annak a ruszki közlegénynek se volt sok akit kivezényeltek a frontra, mögé meg az NKVD-t hogyha vissza akarna vonulni akkor azok lőjék le. Ez egy ilyen biznisz, itt csak az volt biztonságban aki elszaladt az egész elől. Ugyanilyen mentalitással keletkeztek nálunk az ÁVO-sok, most meg a TEK-esek, főügyészek. Majd ők is fognak ajvékolni a rendszerváltás után, de az se fog senkit érdekelni, akinek meg ők lopták el a vagyonukat, tették tönkre az életüket. A bosszú a győztesek joga.

De vissza a témához: de, Aleska is mentegeti magát, igaz nem tagadással, ahhoz azért elég ismert, inkább önfelmentéssel, ahogy te is írtad: "fiatal voltam, kellett a pénz". Kinek nem kéne? Csak nem mindenki vállalja el. Meg mondjuk egy dagadékot fel se vennének fasztarisznyának, szóval amúgy se mindenkinek lehetőség. És aki nem tud ilyen könnyű úton előre jutni, vagy nem akar megbélyegződni, az ilyenkor tiszta szívből jövő kárörömmel figyeli az ilyen szerecsenmosdatást. És el lehet ítélni ezért az embereket? Nekik talán tűrni kéne hogy eléjük tolakodnak a sorban, a nehéz munka helyett kerülőúton, szinte ingyenlóvéval többet érnek el azok akik csak a lábukat teszik szét? Hát nem. Tenni ugyan nem tudnak ellene, de legalább örülhetnek annak ha szívnak egy kicsit az ilyenek. Ahogy örülünk annak is ha Télapókúró Timikét, az ország legnagyobb ingyenélőjét kipaterolják a Télapó vagyonából. Mert nem érdemli meg. És még ő fél hogy csóróba szeret bele, és nem akar osztozkodni a kikurválkodott Télapó-vagyonon. Neki persze járt, ugye? Hát ilyenkor jön a káröröm.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

acycloren 2019.08.17. 18:08:44

@ételizésítő: Tehát nem a netes pornóban van pénz, hanem a cam whore, private show témában. Illetve a Twitch és hasonló előfizetős rendszerekben.
A pornóiparban annyira nagy a bevétel visszaesés (pont azért, mert szinte minden elérhető már ingyen a neten), hogy az AVN, ami a 90-es években Las Vegasban még hatalmas show volt, komoly sztárokkal, nem csak pornósokkal, de humoristákkal, stand-up-osokkal, zenészekkel, médiaszemélyiségekkel, több tízezer emberrel, az mára egy 300 fős kis összejövetel, aminek a műsorvezetője valami ismeretlen celeb, aki kap pár dollárt ezért.
A pornó ma már csak ugródeszka, amiből celeb, gamer, komikus, akármilyen karrier indulhat. Rengeteg pornós csinál stand-up vagy stiptease showkat, mert igazából ebben van jobb pénz és ezt évtizedekig tudja csinálni, és valamennyire érdekes a közönségnek, hogy egy olyan csaj vicceskedik, vagánykodik a színpadon, akiről a neten van pár videó, amikben nagy feka farkakat fogad magába.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

Burgermeister 2019.08.17. 18:01:23

@kolomparlole1114: ott is hagyta a fiatal bikája mert talált fiatalabbat...persze jöhetne ide Noncsi, vigasztalnám..:)

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

Burgermeister 2019.08.17. 18:01:22

@kolomparlole1114: ott is hagyta a fiatal bikája mert talált fiatalabbat...persze jöhetne ide Noncsi, vigasztalnám..:)

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

Chris Colombo2 2019.08.17. 17:32:05

Most kitálalt arról, hogy a cégek miként „vadásznak a tapasztalatlan fiatal nőkre”.

hát ez nem derült ki... köszönjük az értelmes cikket

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 17:30:09

@acycloren:
Ez is egy vélemény. Én nem hinném, hogy így van.
Egyébként vannak fizetős pornóoldalak is, a friss és teljes filmek ott érhetők el, az ingyeneseken többnyire csak régiek vagy filmrészletek. Szóval a pornóban van pénz, nem is kevés. Talán a legjövedelmezőbb iparág manapság. Csak jusson eszedbe Gattyán György neve, aki a semmiből lett százmilliárdos. Pedig az még csak nem is igazi pornó, a livejasmine-on nem dugnak a csajok.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

acycloren 2019.08.17. 17:21:04

@ételizésítő: Ki használ ki kit? Ezek a feltörekvő pornós/szexmunkás lányok csak azért csinálnak pár filmet, hogy ezzel nevet szerezzenek az interneten. Mia Khalifának ez sikerült, nem a pornófilmekben van ma már a nagy pénz, hanem az instagram oldalakban, a fizetős cam show-kban, youtube videókban, twitch-ben és más platformokban, a rendezvényekben, ahova meghívják mosolyogni, aláírni, fotózkodni kövér, neckbeard-es gamerekkel, Comic Con és hasonlók.
A pornó ingyen terjed, esetleg a melléjük beszúrt reklámokban van pénz, de pornóért senki se fizet, ezt a lányok is tudják, pár száz dollárért szopnak fake agent videókon, hogy ezzel futtassák fel a nevüket.
Sőt, sok celebkedésre vágyó ribi egyenesen kamu amatőr szexvideót csináltat, majd kiszivárogtatja, ezzel akar betörni a celeb világba. Kim Kardashiannak sikerült. Ezt a receptet kell követni.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 16:49:19

@kolompar lole 1116:
Rossz fát tett a tűzre?

"utána mentegetik magukat"
Egyik sem mentegeti magát, nem tette azt Michelle Wild sem, Aleska sem, Nikki Bellucci sem. Meg a cikk alanya sem. Nyilván nem dicsekszenek vele, de vállalják, bár nyilván sajnálják, hogy tizenévesen ilyesmire adták a fejüket. Azért bár 18 év a felnőttség korhatára, lássuk be, hogy egy 18 éves még gyerek, aki nem igazán bírja átgondolni, hogy egy ilyen döntésnek milyen hatása lesz a jövőjére.
(Persze, tudom, mindenki jön majd azzal, hogy ő is mehetett volna pornósnak, de ő hősiesen villanyszerelő lett, mert ellenállt a kísértésnek.)

Ami a nácikat illeti, szívesen látnám a helyükben azokat (a többnyire zsidókat), akik vádolják őket, hogy ők mit tennének. Vállalnák a helyben főbe lövést parancsmegtagadásért?
Esetleg a frontszolgálatot egy hátországban lévő kerítés őrzése helyett.

Erősen kétlem.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 16:42:56

@kolomparlole1114:
Ez biztos?
Baszd meg, ezzel most el is vetted a kedvem a szakmától.

@acycloren:
Szerintem nem panaszkodni akar, hanem felhívni a most szakmába kerülők figyelmét, hogy ki fogják őket használni.

@geegee:
A gyereke már kb. 15 éves, szerintem már tudja, amit tudni lehet.

@Tronolok:
Pont az a baja, hogy ezeket a pénzeket nem ő kapja.

@ÉhesIó:
Húha, ti egymást szopjátok, és közben buzipornót néztek?
Mondjuk gyanús volt eddig is.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

kolompar lole 1116 2019.08.17. 16:38:02

@ételizésítő: A Sarka Kata meg a Luxus Cilike még ezeknél is nagyobb kurva, kézenfoghatják egymást a Télapó Timikéjével.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

kolompar lole 1116 2019.08.17. 16:36:52

@ételizésítő: Michellet egyszer láttam élőben, sajnos nem a farkam végén. :S Nem az a gond a kurvákkal hogy ezt az utat válaztják, hanem hogy utána mentegetik magukat. Mint a nácik hogy "parancsra tettem". Erre mondom azt hogyha nem tetszett nekik, kizsákmányolták szegényeket az ingyenlóvéval, akkor mehettek volna betonozni is, ott is szoptak volna eleget, csak nem térdenállva, és nem ennyi lóvéért.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

ételizésítő 2019.08.17. 16:35:31

@kolomparlole1114:
Én egyet sem. Pedig néha én is nézek pornót, de legritkábban a neveket.

@Gery87:
És miért ne lehetne (akár jó) sportkommentátor?
Azért, mert valaha pornózott?

@Borzi Bobó:
Egyetértek. Néhányat én is ismerek (magyarokat, ma már egyik sincs a szakmában). Van köztük földbuta is, de van olyan, akit, pornózott vagy sem, simán bevállalnék. Nemcsak a külseje miatt.

@Bambano:
Mi van, ha simán csak bejön neki a csaj?

@plokmi:
"A fél nyugati világ néz naponta pornót a neten."
Ennél ritkábban meg az egész.

Sajnos, a film szereplőjének nincs szerzői joga. Előadói joga van (kb. mintha te feljátszanád lemezre a Black Sabbath Paranoidját, csak az engedélyeztetés nélkül - kapsz érte egy kevés pénzt, de a nagy lóvét Tony Iommy meg Ozzy kapja az eladások meg a lejátszások után, hiába a te általad feljátszott verziót játsszák rongyosra a rádiók; jó példa erre az I Put a Spell on You, amit a Credence-től ezerszer többet játszanak mindenhol, mint a szerzőtől, Screaming Jay Hawkinstól, a többség azt sem tudja, hogy ő írta, de a lét ő kapta érte, ma meg az örökösei), az meg jóval kevesebbre elég.

Bejegyzés: Kitálal a volt pornósztár

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • kolompar lole 1116: @ételizésítő: Én azért örülök ha az ilyen ingyenélő ringyók is megszívják. Meg a többi ingyenélőnek is, de most csak ennek lehet itt örülni. (2019.08.18. 02:19) Kitálal a volt pornósztár
 • kolompar lole 1116: @ételizésítő: A palesztinok NEM filiszteusok! Azok sémi arabok, a filiszteusok Dél Európából mentek oda. A tengeri népek egyike (vagy azokból ott helyben alakult nép). Szicíliaiak, görögök, etruszko... (2019.08.18. 02:18) Kitálal a volt pornósztár
 • ételizésítő: @kolompar lole 1116: Ja, káröröm. Hát bennem nincs. Mondjuk akkor lenne, ha az O1Gecigányt és teljes bandáját látnám a választási plakátok helyén a villanyoszlopokon lógva. Akkor tényleg lenne, mer... (2019.08.17. 23:22) Kitálal a volt pornósztár
 • ételizésítő: @kolompar lole 1116: Náciügyben én azokról beszéltem, akiket mostanában fognak perbe, hogy az írnok cipőpucolója volt valami huszadrangú munkatáborban, hogy az is bűnös. Megnézném, hogy a helyében ... (2019.08.17. 23:21) Kitálal a volt pornósztár
 • Igaz János: Ezt a módszert még a nagyapám találta fel. Csupasz vezetéket fektetett a kertjébe le és csúszkán hozzá kötött elektromos kapálógéppel dolgozott , szántott vetett, mert a lovak abrakoltatása többe ke... (2019.08.17. 23:06) A svédek már megint nagyot dobnak
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es