Kívül tágasabb

Utolsó kommentek:

sutyerák 2019.04.21. 15:21:59

ajánlottam a Fűmesternek. egy volt kolléga cége. jó gyerek

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

kiskutyauto 2019.04.21. 15:10:04

Szerintem a fizu sem lehet gyenge. Legalább 2000 font kell legyen és ugyebár hozzá a szállás és kaja ami még egyszer annyit ér kb per hó. Azonban itt csak a legelitebb kertész csapat rúg labdába, katonás a fegyelem és hibázni nem nagyon lehet, mert fel is út le is út a kastély kerten kívül...

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

élhetetlen 2019.04.21. 15:07:47

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Jó a humorod, gondolod. Gondom, azt is el tudod képzelni, ahogy a teljes királyi család sorban áll a palota egy db. wc-jénél a 800 alkalmazottal együtt reggelente.

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

élhetetlen 2019.04.21. 14:54:18

@darlacko: Kicsit másképp látom, bár nem ismerem a viszonyokat. Csak így az internetről: Single szoba – £90-120, azaz 4700-6200 font /év, és ez nagyon a központban van. Nem kell napi több órát bumlizni a munkahelyig. Az éves étkezés sem pár fillér. Gondolom, munkaruhát kap, és csak jogosítvány kell, nem saját kocsi. "A napi feladatok közé tartozik a fűnyírás…", nem az ő feladatai, csak feladatok, biztosan van pár segédkertész a keze alatt. Gyakorlatilag nincsen költsége. Ez egy szóló embernek, aki nem akar minden este hazamenni a külvárosba a családjához, megérheti.
És honnét tudod, hogy az "arab sejkek, orosz újgazdagok vagy kolumbiai drogbárók" mennyit fizetnek a kertésznek?

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.04.21. 12:18:22

" lehet élvezni a királyi udvar rekreációs létesítményeit, béren kívüli juttatásként."

Azért az fasza lehet, hogy lerúgod a pacskert, aztán ráüvöltesz Böskére, hogy na húzzál ki a jacuzziból vénasszony, most én jövök.

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

Jenő jenő 2019.04.21. 04:49:41

@darlacko: szegény az eklézsia na. Egy királynőnek se könnyű. De a rohadt fű meg nő.

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

darlacko 2019.04.21. 03:45:09

Fillérbaszó munkáltató ezek szerint a királyi család. Ez az összeg még bentlakással és étkezéssel is nevetségesen kevés. Egyetlen indokot tudok, amiért valaki jelentkezne erre az állásra, hogy utána benne legyen a CV-jében, hogy a királyi családnak, a Buckingham-palotának dolgozott és utána jelentkezhet arab sejkek, orosz újgazdagok vagy kolumbiai drogbárók kertészének, ahol jobban kereshet.

Bejegyzés: Be lehet költözni a Buckingham-palotába

DieNanny CH 2019.04.19. 17:38:13

@munkanélküli informatikus:

Én csak az angol abc 26 betűjét használom, magyar és egyéb ékezeteseket nem, hiszen mire egy idegen gépen megtalálom az ékezetes betűt, addigra kimegyek a világból. Persze, okostelón nincs gond, csak laptop, asztali gépnél.

Másik könnyen megjegyezhető dolog pl egy mondat.
"FelgyulladtAVillany!" Ebben nagybetű, kisbetű, írásjel van, számot esetleg az 'A' helyére lehet írni, pl "Felgyulladt2Villany!"

Bejegyzés: Mi is a jelszó?

darlacko 2019.04.19. 05:25:06

@Konstantin Nemeth: Miért kellene 19. századi körülmények közt élnie bákinek is? Illiberális demokráciákban is lehet jólét. Például Dél-Koreában jólét van, de a sajtószabadság elég gyengén áll. Szingapúrban egy párt uralkodik évtizedek óta, mégis jól élnek, sőt egyre jobban. Az Öböl-menti arab országokat már meg se említem. Az oroszok pont a jelcini demokráciakísérlet alatt gatyásodtak le, náluk Putyin hozta el a jobb gazdasági teljesítményt, bár még így is átlagban a magyar szintnek megfelelő szinten élnek.

Bejegyzés: A brit parlament is a Notre-Dame sorsára juthat

Zsuzsi65 · http://susiehun.blogspot.com 2019.04.18. 19:55:42

@Jakab.gipsz: gondolom, tisztaban vagy azzal, hogy vannak olyan dolgok, amelyeknek eszmei ertekuk van, ami joval tobb, mint a penzben merheto. Sokan most a Notre Dame koruli media hype kapcsan is ebbe a hibaba esnek. Ez az epulet sokkal tobb, mint egy "templom". Ez a franciaknak egy nemzeti jelkep, mig emberek millioinak pedig egy epiteszeti/kulturalis emlek, amit nem lehet penzesiteni. Eppen ezert ertheto az a reakcio, amit sokakbol kivaltott ez a tuz es tragedia. Igen, minden mulando es/vagy potolhato, de minden ilyen esetben valami elvesz a globalis kulturalis ertekekbol/oroksegbol.

Bejegyzés: A brit parlament is a Notre-Dame sorsára juthat

*jinx* 2019.04.18. 17:50:01

@darlacko: Ez így van, változunk. TizenX év házasság vagy párkapcsolat után már elmúlnak az ideák hűségről, egyetlenegyről. Ha nincs kettős mérce, hogy egyik félreléphet másiknak kötelező hűségesnek lennie, megvan a kölcsönösség, akkor még működhet is.
Nekem is van olyan, akivel akár mindennap szexelnék annyira működik a kémia viszont együtt nem élnék vele az biztos. :)

Bejegyzés: Mennyi szex kell a boldogsághoz?

darlacko 2019.04.18. 17:33:37

@darlacko: Arra akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy a jelenlegi párommal nem akarok már hetente többször szexelni, de mással meg naponta akarnék, ha összejönne. De ettől még nem akarom elhagyni a páromat, mert összeszoktunk éd ebben az életkorban már nem akarok mindent újrakezdeni mással, akivel amúgy meg lehet, hogy csak a szex lenne a közös pont.

Ahogy öregszünk, egyre nyitottabbá válunk más kapcsolati formák iránt. Rájövünk, hogy magunk se azok vagyunk már, akik 10 éve voltunk. Több minden belefér, csökken a társfüggőség, a birtoklási vágy.

@lényeglátó: ja, én is voltam így korai huszonéves koromban, amikor esőben vártam a lányra virággal a kezemben, tüdőgyulladást összeszedve, mert szerelmes voltam, aztán a harmadik lány után felnőttem, legalábbis azt hittem, aztán egy negyedik miatt a világ másik végére repültem
Sose késő szerelmes bolondot csinálni magunkból.
Most épp a partnerem egyik jó harmincas, nagymellű barátnőjét szeretném ledugni. De úgy, hogy a partnerem is ott van. Ez a terv. Ezt kellene most beadagolni a nőmnek.
Amíg ilyeneken jár az agyam, addig is érzem, hogy még van bennem tesztoszteron.

Bejegyzés: Mennyi szex kell a boldogsághoz?

lényeglátó 2019.04.18. 15:44:50

Rák jegyű Önzőnek
Önző nőnek ne mondj nemet!
Többé, szóba nem áll veled!
Lehetsz béna, nyomorék,
Lényeg: egyedül az övé légy!
Ő akkor szeretni tud, fog.
Ha ezt, el nem fogadod.
Félted, szánod, sorsodtól,
Meggyűlöl ő, végleg akkor!
Meg nem bocsájt neked!
Szíved, lelked ki teheted
Soha meg nem bocsájt Ő
Rák jegyben született nő!
Élve zuhanok a sírba
Végtelen kíntól sírva
Régi botlásom miatt
Szívem ma meghasad!
Elhagytam ostobán őt
A kislányt, az egyetlen nőt
Nem mertem szeretni Őt! 2018. 06. 20. 6. 20

Bejegyzés: A jó párkapcsolat hét jele

lényeglátó 2019.04.18. 15:27:35

A szeretett nő
Szemébe belefelejtkezel,
Úgy érzed, megérkezel
Közelében otthon vagy!
Az ő szíve oly nagy
Szeretete be, és kitölt
Vele átéled az időt!
Minden egyes percet
Ha szereted, és ő szeret!
Nem vágysz, gondolsz másra!
Mindig csak, őrá magára!
Óhajtásod minden szavára
Reszketve vágysz
Ő szeretet, a vágy!
Melletted, legyen, lehess,
Ő a szeretet, kit szeress!
Másnak nincs értelme!
Ez a teli szív szerelme!
2016. 10. 07.

Bejegyzés: Mennyi szex kell a boldogsághoz?

erkölcsi hulla 2019.04.18. 14:16:39

@Almandin: Persze, nyilván két esemény logika alapú összekötése nem biztos hogy igaz lesz, csak hatványozottan nagyobb rá az esély, mintha egy kint hagyott flakon gyújotta volna fel a szerkezetet.

Bejegyzés: A brit parlament is a Notre-Dame sorsára juthat

darlacko 2019.04.18. 12:50:49

Nesze semmi, fogd meg jól.
Nekem hosszútávú kapcsolatban az a boldogság forrása, hogy más nőkkel is dugok. Ismertem sok párt korábban, ahol az okozott örömet, ha a nőt egy házibarát kúrogatta, lehetőleg a férj jelenlétében.
Aztán vannak olyan párok, akiknél a feleség már azt se bánja, hogy a férje egy másik országban fenntart egy másik családot is magának, csak ő utazgathasson, költhesse a családi kasszából a pénzt, jáhasson étterembe a barátnőivel, meg néha kikormoltassa a lyukát egy masszőr sráccal vagy a barátnője huszonéves fiával.

A heti egy szex mondjuk egy 7+ éves kapcsolatban már nem számít ritkának. Ennyi idő után már inkább egymás mellett élnek a pár tagjai.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem a szex gyakorisága számít, hanem hogy kivel csináljuk.

Bejegyzés: Mennyi szex kell a boldogsághoz?

steery 2019.04.18. 10:26:28

@Kunhalmi Nelymar: Ez így igaz. A jelszó az jelez, nem kulcsoz. A felismeréshez, azonosításhoz jelszó kell, a belépéshez kulcsszó.
Ugyanilyen hiba az is, hogy régen (sőt, ma is!) a mappákat könyvtárnak nevezték, amik bár tárolták a könyvnek nem nevezett fájlokat (én iratoknak hívom őket, mert annak több értelme van), mégsem számítottak logikai értelemben könyvtárnak, maximum csak könyvespolcnak. Az egész háttértárat kellett volna könyvtárnak nevezni, azon belül egy partíciót könyvszekrénynek, azon belül egy mappát könyvespolcnak, abban egy fájlt pedig könyvnek.

Bejegyzés: Mi is a jelszó?

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • sutyerák: ajánlottam a Fűmesternek. egy volt kolléga cége. jó gyerek (2019.04.21. 15:21) Be lehet költözni a Buckingham-palotába
 • kiskutyauto: Szerintem a fizu sem lehet gyenge. Legalább 2000 font kell legyen és ugyebár hozzá a szállás és kaja ami még egyszer annyit ér kb per hó. Azonban itt csak a legelitebb kertész csapat rúg labdába, ka... (2019.04.21. 15:10) Be lehet költözni a Buckingham-palotába
 • élhetetlen: @Nagy fasz vagy te Válasszunk: Jó a humorod, gondolod. Gondom, azt is el tudod képzelni, ahogy a teljes királyi család sorban áll a palota egy db. wc-jénél a 800 alkalmazottal együtt reggelente. (2019.04.21. 15:07) Be lehet költözni a Buckingham-palotába
 • élhetetlen: @darlacko: Kicsit másképp látom, bár nem ismerem a viszonyokat. Csak így az internetről: Single szoba – £90-120, azaz 4700-6200 font /év, és ez nagyon a központban van. Nem kell napi több órát bumli... (2019.04.21. 14:54) Be lehet költözni a Buckingham-palotába
 • Nagy fasz vagy te Válasszunk: " lehet élvezni a királyi udvar rekreációs létesítményeit, béren kívüli juttatásként." Azért az fasza lehet, hogy lerúgod a pacskert, aztán ráüvöltesz Böskére, hogy na húzzál ki a jacuzziból vénass... (2019.04.21. 12:18) Be lehet költözni a Buckingham-palotába
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es