Kívül tágasabb

Kipakolt a volt szektatag

2018.06.18. 06:30, Kívül tágasabb , 12 komment

Az Isten Gyermekei szekta tele van hollywoodi hírességekkel, működését hatalmas botrányok kísérik az utóbbi időben. Most egy korábbi tag írta meg tapasztalatait. A könyv hátborzongató olvasmány.

flor_edwards_cim.jpgFlor Edwards ma

Flor Edwards gyerekként azt gondolta, hogy 12 éves korában fog meghalni. A 36 éves tanárnő gyermekkorában a halál mindig ott volt a gondolatai között. 

„A világ a vége felé közeledik. Ez az volt, amit mindig is tudtam egész életemben. Nem emlékszem, mikor hallottam először. De mindig ott volt a dátum az agyamban: 1993. Ez az az év, amikor mind meghalunk. Az, hogy a világnak vége lesz, nekem azt jelentette, hogy csak 12 éves koromig fogok élni. Aztán Isten mártírjai leszünk” - mesélte Flor Edwards. 

A nő attól a szektától menekült el, amelyben olyan hollywoodi hírességek nevelkedtek, mint Joaquin és River Phoenix, vagy Rose McGowan, de a szekta elcsábította a Fleetwood Mac együttes Jeremy Spencerét is. 

Flor Edwards soha nem találkozott egyikükkel sem, ám a Phoenix-fivérek édesapjával igen. Az 1993-ban, 23 évesen drogtúladagolásban elhunyt River Phoenix halálát a szekta arra használta, hogy megfélemlítse vele a szökni vágyókat. 

Mikor a nő elkezdte írni Apokalipszis gyermek: élet az utolsó időkben című könyvét, Costa Ricán találkozott Phoenix édesapjával, aki azt mondta neki, hogy ő is írt egy könyvet. 

Csakhogy nem talált rá könyvkiadót és egyébként is nagyon nehéz erről egyáltalán írnia az érintetteknek. Mindezt Flor Edwards jelnek tekintette és belevetette magát a munkába. 

A szekta egyébként 1968-ban született meg. Pár szökött tini és hippi alapította David Berg önjelölt próféta basáskodása alatt. Mindannyian fogadalmat tettek Jézus imádására és a kusza szexuális életnek kötelezték el magukat. Gyermekeket erőszakoltak meg, hogy növeljék a szekta létszámát. 

Flor Edwards szülei még a születése előtt csatlakoztak a szektához. A béke és a szeretet üzenete könnyen csábította el az embereket, ez volt a hippi mozgalom utóda, kommunában éltek David Berg ellenőrzése alatt.

flor_edwards_gyerek.jpgFlor Edwards gyerekként

Csakhogy a felnőttek a saját akaratukból voltak a kultusz tagjai, ám a gyerekek nem. Ezért Berg büntetéseket vezetett be, hogy fenntartsa a hatalmát. Minden földi birtokukat a szektának adták, nem küldték iskolába a gyerekeket és nem is jártak dolgozni, hanem együtt éltek és várták az Apokalipszist. A csoport 25 évre kivonta magát a társadalomból. 

Ha egy gyerek éppen rosszkor nevetett, durva büntetésnek nézett elébe. Flor Edwardst is többször nagyon durván megverték, de nem erőszakolták meg, csak tudott arról, hogy zajlanak csoportos szexuális tevékenységek a kommunában és érezte, hogy ez rossz. 

1993-ban a gyermekek elleni szexuális abúzusok miatt vizsgálódni kezdtek a hatóságok és David Berg Portugáliába menekült, ahol egy évvel később meghalt. Ez adott lehetőséget Edwards családjának a szektából való kikerülésre, ami végül 1996-ban következett be. 

Flor Edwards tanár lett és most megírta könyvét David Bergről és szektájáról, akik elrabolták a gyerekkorát. 

Ismerd meg a szerzeteseket, akik emberhúst esznek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kivultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3114052518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2018.06.18. 15:56:35

Mo-on már a 80-as évek végén jelen voltak. Beszéltem is akkor egyik misszionáriusukkal.

Korunk egyik legnagyobb gondolkodója · http://sunofthebeach.blog.hu 2018.06.18. 17:10:19

Aki benne van egy olyanban, hogy teszteljünk egy olyan holoprogramot, ami elintézi a szektából szabadulást és érez magában kedvet is erre: holoinstall.blogspot.com/2017/11/szabadsag-rezgesek.html

retkeslaci 2018.06.19. 00:36:13

Minden vallás pont ugyanúgy működik. Ezért vagy mindet tiltjuk, vagy mindet engedjük.

m.t. 2018.06.19. 10:42:10

@retkeslaci:
Minden vallasban gyerekeket eroszakolnak? Minden vallas osszes tagja megtagadja a munkat es kivonul a tarsadalombol?

kvadrillio 2018.06.19. 10:59:31

hmmm...és a hollywoodi producerek között mennyi perverz állat van még.......MIND!!!

retkeslaci 2018.06.19. 11:01:07

@m.t.: minden vallás az ember elméje és a józan ész elleni erőszakon alapszik. A fizikai kizsákmányolás csak egy vetülete a vallásoknak. Szellemileg mind legyalulja az embert és zombivá teszi. Persze a legtöbb csak a pénzedre utazik, míg egy kisebbség terrort is alkalmaz és még kiterjedtebb mesterkedéseket művel a társadalom ellen.
A vallások fő motivációja az adómentesség. Ha pénzt akarsz mosni, akkor alapíts egy egyházat.
Az egyházak vezetői herék, akik eleve kivonulnak a munka világából, ugyanakkor a híveket ösztönzik a munkára, pénzkeresésre, mert ezzel is jövedelmet szereznek, amit el lehet tőlük csalni. A szektáknál a híveknek is megparancsolják, hogy ne dolgozzanak vagy ingyen dolgozzanak az egyháznak és ne tartsanak kapcsolatot a külvilággal.

retkeslaci 2018.06.19. 11:02:23

@m.t.: minden valláa visszaélésre alapul. Testi visszaélés csak a jéghegy csúcsa. A lelki, szellemi sötétségben tartás a fő céljuk.

Zacskóstej 2018.06.19. 11:13:06

@m.t.: Hát ha már kérdezed...a keresztény papok speciel kisfiúkat erőszakolnak és nem dolgoznak semmit.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.06.19. 11:52:41

@retkeslaci: Azért tegyünk már különbséget a rabszolgatartást elfogadó és a személyes szabadságot tiszteletben tartó vallások között!

retkeslaci 2018.06.19. 15:43:01

@megamovieboy: minden vallás agymosáson alapul, az emberrel elhitetik, hogy egy jövőbeli jutalom (mennyország, nirvána stb.) érdekében fel kell áldoznia az evilági akaratát, szabadságát, gondolkodását, józan eszét. Vannak szekták, amik ezt egy-egy személyre rászállva végzik erőszakos módon. Ez feltűnő és ellenérzést vált ki az emberekben. Más vallások pedig évszázadok óta mossák az emberek agyát, sőt beépültek a társadalomba, próbálják legitimálni a létezésüket (oktatás, egészségügy, házasság szentesítése, politikai hatalmasságok felkenése). Ezért nem látod, hogy pont ugyanazt teszik nagyban, mint egy elmebeteg szekta kicsiben.

KukuxuBucsu 2018.06.19. 19:27:26

A vallással nincs semmi baj, az intézményesült egyház az, ami mindig a vallásról leválva teszi tönkre az emberiséget és harácsol pénzt, pénzt meg pénzt. Katolikus egyház az egyik legdurvább gittegylet, holott a kereszténységgel semmi baj nincs, csak azzal, amit a papság művel.

retkeslaci 2018.06.20. 05:07:29

@KukuxuBucsu: a hit önmagában a gondolkodás kikapcsolása, a józan ész, értékítélet és logika felfüggesztése. Nem pozitív dolog.
Tehát önmagában a vallás is káros.
Az egyház csak ráépült a hitre, a hívők pénzére.
A katolikus egyháznak nem sok köze van a kereszténységhez. A katolikus egyház a Római Birodalom, a császárság továbbélése és annak kultusza. Nem veletlenül vitte tovább a pápaság a császárok pontifex maximus címét. A katolikusok a szent hagyományban hisznek, ami kb. minden, akit a pápák annak nyilvánítanak. Tehát a katolicizmus császár és pápahit.

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • Kovacs Nocraft Jozsefne: @Magyarország Europa jövője.: Ne csodálkozz. Az nem hír, ha egy fiú nadrágban megy iskolába. Az már igen, ha szoknyában. A genderőrült libbant sajtó meg hájpolja. Már várom a híreket arról a ház... (2018.07.18. 01:07) Betiltsák-e a szoknyaviselést az iskolák?
 • Magyarország Europa jövője.: @Ekrü: "Kétlem,hogy a fiúk úgy képzelnék el az egyenjogúságukat,hogy szoknyát akarnának hordani. :)) " Pedig ez a cel. O most legnepszerubb kisfiu a neten: www.life.hu/intim/20180716-11-eves-kisfiu... (2018.07.17. 22:14) Betiltsák-e a szoknyaviselést az iskolák?
 • Ménár Atya: Korunk égető problémája, a szoknya fiúknak. Holnap szoknyában megyek focizni, és amúgy szülni is akarok. Mert mi ez a kirekesztés................ B+ Azt hiszem kezdünk jóléti társadalom lenni. A fia... (2018.07.17. 21:48) Betiltsák-e a szoknyaviselést az iskolák?
 • Almandin: @bbrrr: A közterület privát célú bekamerázása valóban más. Ott biztonsági megfigyelés zajlik, egy privát fényképen meg látszanak az utcán levő emberek. Ez utóbbi természetes, ezen kiakadni túlzás. E... (2018.07.17. 21:20) Betiltsák-e a szoknyaviselést az iskolák?
 • Almandin: @bbrrr: Dress code a nőknél is van sok helyen. Eleve az egyenruhás munkák azok a nőknek is azok. Ott a hajviselet is szabályozott. De egy nő se viselhet egy bankban olyan szoknyát, amiből kilóg a fe... (2018.07.17. 21:18) Betiltsák-e a szoknyaviselést az iskolák?
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es