Kívül tágasabb

Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre

2017.12.13. 06:30, Kívül tágasabb , 7 komment

Amikor az Egyesült Királyság polgárai tavaly nyáron az uniós kilépésre szavaztak, több helyen is lehetett olvasni, hogy vajon mennyire voltak képben azzal, mire is voksolnak a távozás mellett döntők. Mindehhez érdekes adalékot adott egy minapi rádióműsor betelefonálója.

kisfiu_cinikus_foto_pixabay_com_mintchipdesigns.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Tízből egy londoni család az éhezés küszöbén

2017.12.11. 06:30, Kívül tágasabb , 26 komment

A brit fővárosról nem feltétlenül a szegénység és az éhezés képe ugrik be elsőre az embernek, pedig a csillogás mögött bizony ott van a nélkülözés is. Nem is kis arányban – nem véletlen, hogy karácsony előtt minderre külön is felhívták a figyelmet.

gyerek_sir_2_foto_pixabay_com_taniavdb.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A személyzet túl sokat szexel

2017.12.10. 06:30, Kívül tágasabb , 20 komment

Mindig érdekes, mi minden zajlik a kulisszák mögött, legyen szó repülőgépről, szállodáról, vagy akár egy luxushajóról. A hajós élet nem könnyű, hiszen hosszú hetekig, hónapokig élnek összezárva a személyzet tagjai – nem csoda, hogy meglehetősen érdekes dolgok történnek ilyenkor. Luxushajón dolgozók vallanak arról, amiről az utasok nem tudhatnak.

oceanjaro_foto_flickr_com_roger_w.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: óceánjáró

Drónokkal keresik az öngyilkosjelölt túlórázókat

2017.12.08. 06:30, Kívül tágasabb , 6 komment

Japánban rendkívül komoly (és egyre nagyobb) gondot jelent a túlmunka, olyannyira, hogy már külön neve is van: karoshi. A kormány próbál ugyan tenni ellene, de nem sok eredménnyel. Klasszikus japán húzásként most a technológia is beszállt.

dron.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: karoshi drón Japán

El se hinnéd, évente hányszor nézed meg a telefonod

2017.12.07. 06:30, Kívül tágasabb , Szólj hozzá!

Az rendben, hogy digitális világban élünk, de nem túlzás a mára kialakult telefonfüggőség? Bárhová megyünk, a telefonjába bújt embereket látunk, vagy olvasnak, vagy néznek rajta valamit, esetleg pörög a Facebook… Vajon hányszor nézzük meg a telefonunk egy nap?

mobilozas_foto_pixabay_com_terimakasih0.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: mobil

A 10 legmocskosabb dolog az irodában

2017.12.06. 06:30, Kívül tágasabb , 27 komment

Ha a legtisztább környezetet kellene megnevezned, biztos egy modern, nett kis irodát említenél. Pedig tévedsz. A felületek tisztaságát vizsgáló ATP teszttel ugyanis kimutatható, hogy az irodákban lévő legtöbb dolog rendkívül mocskos.

iroda_foto_pixabay_com_cozendo.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Rejtélyes eltűnések

2017.12.05. 06:30, Kívül tágasabb , 6 komment

A napokban volt az évfordulója annak, hogy a krimi királynője, Agatha Christie eltűnt. Aztán persze (hála istennek) előkerült, de ennek kapcsán érdemes feleleveníteni pár híres-hírhedt eltűnést (nem, Elvis nem lesz köztük, mert ő meghalt – vagy nem…?).

agatha_christie.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A világ legszebb nővére, akiért a férfiak bármit megtennének

2017.12.04. 06:30, Kívül tágasabb , 16 komment

Egy fogorvosi asszisztensnő és az egész rendelő hirtelen a figyelem középpontjában találta magát, miután a lányt a világ legszebb nővérének kiáltották ki.

cim_ok_19.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: Tajvan Ning Chen

A stressz 6 figyelmeztető jele

2017.12.02. 06:30, Kívül tágasabb , Szólj hozzá!

A testünk egy precíz gépezet, amely a tudtunkra adja, ha valami nincs rendben velünk. A stressz a feszültség érzése mellett fizikai változásokat is okozhat a testünkben. Ha ezeket a jeleket tapasztaljuk, itt az idő a változtatásra!

stressz_foto_pixabay_com_pheee.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: stressz életmód

A Brexit a britek Vietnamja

2017.12.01. 06:30, Kívül tágasabb , 1 komment

Az európai uniós kilépés lett az Egyesült Királyság Vietnámja, legalábbis amennyiben senki sem akarja bevallani, hogy nem igazán mennek jól a dolgok – állítja egy brit professzor, és ebben lehet is valami.

brexit_bulldog.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • midnight coder: @élveteg: Mondjuk az indiánoknál sem lett annyira nagyon happy a helyzet amikor kimentek onnan a gyarmatosítók, de a világ többi sarkán, különösen Afrikában kimondottan pokollá vált a helyzet a gyar... (2017.12.13. 13:06) Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre
 • EU zászlót mindenhova!: @gabiiii: Na ez az. A hazai liberáltak azt próbálták elhitetni, hogy a Brexit a kelet-európaiak elleni protestszavazás volt. Tényleg nagyon életszerű, hogy az átlag született britet a lefolyóját me... (2017.12.13. 11:25) Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre
 • gabiiii: Tényleg ezért szavaztak a kilépésre, mert az átlag angolnak nem a magyarokkal, meg a lengyelekkel van tele a töke, hanem a mindenféle színes népséggel (meg esetleg a román indiánokal). Csakhogy errő... (2017.12.13. 11:16) Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre
 • élveteg: Namost kedves ismeretlen angol barátom akinek ahogy látom nem tettszik a sok indiai Abba gondoljon bele hogy annak idején nagyon nagyon sok indiainak is ki....szottul nem tettszett ám hogy a hazáju... (2017.12.13. 11:08) Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre
 • EU zászlót mindenhova!: Múltkor ment a profi a tévében. Van benne egy rész, amikor megérkezik Párizsba, és leszáll a vonatról. Ezután a tömeget mutatják messziről, nagy totálból amelyben jön ki a pályaudvarról. Csupa fehér... (2017.12.13. 10:13) Aki az indiaiak miatt szavazott a Brexitre
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es