Kívül tágasabb

A tengerek legfurcsább lényei

2017.10.22. 10:06, Kívül tágasabb , 1 komment

Roman Fedorstov orosz mélytengeri halász fotói a dantei pokol legmélyebb bugyraiba szállnak veled alá. Twittere tele van olyan rémisztő lények képeivel, melyek úgy néznek ki, mintha a egyenesen Rondabugyrodból, a pokol nyolcadik köréből rángatták volna ki őket.

cim_208.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Mesterséges intelligenciák harca

2017.10.20. 08:04, Kívül tágasabb , Szólj hozzá!

Három kínai kutató hasonlította össze a különböző szolgáltatók által kínált mesterséges intelligenciát. Talán némi meglepetésre az igazi verseny még csak nem is a Google-asszisztens és az Apple Sirije között volt. Az egyik kiemelkedett a teljes mezőnyből.

mesterseges_intelligencia_foto_pixabay_com_geralt.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Vicc vagy trollkodás? Feminista konferencia nők nélkül

2017.10.18. 06:30, Kívül tágasabb , 1 komment

Mexikó legnagyobb egyeteme egy olyan feminizmusról szóló konferenciát rendez, ahol egyetlen női előadó sincs. A kérdés most már csak az, hogy furcsa figyelmetlenség, vagy jól kitalált provokáció áll a dolog mögött.

marta_lamas.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Fodrászok bizarr kalandjai a vendégekkel

2017.10.17. 06:30, Kívül tágasabb , 4 komment

A levágott fültől az esküvő napján megmentett vőlegényig – nem gondolná az ember, hogy egy fodrásznak akár kalandos is lehet az élete, pedig igen. A posztban fodrászok mesélnek legfurcsább élményeikről.

fodrasz_foto_pixabay_com_nuno_lopes.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A focistalány, aki mindenkit lenyűgöz

2017.10.16. 06:30, Kívül tágasabb , 4 komment

Lisa Zimouche igazi sztár, még akkor is, ha hozzánk hasonlóan eddig nem hallottad a nevét. A 18 éves freestyle-os focista nem csak a labdával művel zseniális dolgokat, hanem a neten is. A lánynak ugyanis nem kevesebb, mint egymillió követője van az Instagramon, ami azért elég szép teljesítmény, akárhonnan is nézem.

cim_vegleges.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Szex-drog hétvége és a törölt videó

2017.10.14. 06:30, Kívül tágasabb , 7 komment

Négynapos, kettő az egyben szex- és drognyaralást hirdet egy magánszigeten egy kolumbiai cég, akik egy erotikus videót is közzétettek a csomag reklámozása végett, amit az érdeklődő nagyérdemű legnagyobb sajnálatára (?) a YouTube most törölt.

kolumbia_szex-drog_hetvege.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: Kolumbia

Egy család pokoljárása

2017.10.12. 06:30, Kívül tágasabb , 32 komment

Jessica Whelan egy gyerekeket pusztító ritka rák, a neuroblasztóma miatt halt meg 2016 novemberében. A kislány ekkor négyéves volt… Az édesapja Jessica halála óta a gyermekrákra akarja terelni a közvélemény figyelmét – ezért osztotta meg a gyermeke haláltusáját megörökítő képeket.

cim_jessica_whelan.jpgJessica

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A vásárlás olyan, mint a szex

2017.10.11. 06:30, Kívül tágasabb , 5 komment

Igaz, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni, de a vásárlás során legalább garantáltan jól érzed magad. Legalábbis egy friss kutatás meglepő egyezéseket mutatott ki a vásárlás és a szexuális örömérzet között. Mindjárt más lesz így vásárolni, nem igaz?

vasarlas_no_foto_pixabay_com_andi_graf.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
Címkék: vásárlás szex

Az új Barcelona

2017.10.10. 06:30, Kívül tágasabb , 8 komment

Az utóbbi években meglepő módon lett egyre népszerűbb a portugál főváros, olyannyira, hogy ma már az Y-generáció egyik kedvenc tartózkodási helye, a fiatalok tömegesen vándorolnak Lisszabonba. Nem csoda: szuper klíma, viszonylagos olcsóság és jó társaság. Kell ennél több?

portugalia_lisszabon_foto_pixabay_com_sofilayla.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Tíz étel, amit egészségesnek hiszel, pedig…

2017.10.09. 06:30, Kívül tágasabb , 47 komment

Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:

szaritott_gyumolcs_foto_pixabay_com_framania.jpg

Tovább »
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • dukeekud: "ezért mindig az első számjegy ragad meg a legjobban," Ez eszembe sem jutott, hogy ennek igy kene hatnia. Szerintem ha azt latja valaki, hogy valami 195 vagy 199 be kerul, azt automatikusan 200-ra ... (2017.10.22. 17:04) A szupermarketek tíz trükkje
 • andalgó kandalló: Én hagyom magam befolyásolni,pl. a közeli lejáratú termékekkel. De azért legyen min. 30% az engedmény, mert pl. a 20% nálam elvből nem játszik. (Az Aldi egyes üzleteit negligálom, mert gyanítom, ho... (2017.10.22. 11:50) A szupermarketek tíz trükkje
 • élhetetlen: @Mancilla Pectoralis: Nagyon különbözőek vagyunk. Ha bemegyek egy Tescoba, akkor legfeljebb annyi, hogy kenyér kéne, de ott van mellette a tepertős pogácsa, akkor biztos veszek azt is, mert szeretem... (2017.10.22. 11:44) A szupermarketek tíz trükkje
 • övön alul: Azt hiszem a vásárló sétáltatását az IKEA fejlesztette tökélyre, legalábbis a hazai viszonylatban... Ha én olyan helyzetben lennék, biztosan szembe mennék a jelenlegi trendekkel. A tudatos vásárlókr... (2017.10.22. 11:40) A szupermarketek tíz trükkje
 • Tomi1973Wien: a modszert ki lehet egesziteni a kovetkezokkel: - mi raalltunk arra, hogy 2 hetre elore megirjuk a menut - a menu alapjan osszeallitjuk a bevasarlolistat - tartos cuccokat akciohoz kototten vessz... (2017.10.22. 11:38) A szupermarketek tíz trükkje
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es