Kívül tágasabb

Kitárulkozott a francia elnök felesége

2017.08.19. 07:40, Kívül tágasabb , 50 komment

Talán nem túlzás azt állítani, Brigitte Macron alaposan megosztja a franciákat. Emmanuel Macron elnök felesége most először őszintén beszélt a kritikákról, a férjével való kapcsolatáról, és arról, miként látja saját szerepét.

brigitte_macron_elle.jpg

„Nem érzem magam First Ladynek” - mondta Brigitte Macron, aki ezúttal őszintén beszélt a férjéhez fűződő kapcsolatáról is. A 64 éves asszony és nála mintegy 24 évvel fiatalabb férje az elnökválasztási kampányban került reflektorfénybe, és a helyzet csak fokozódott, mióta a franciák megválasztották a Napóleon óta legfiatalabb állami vezetőt.

„Emmanuel egyetlen bűne, hogy fiatalabb nálam” - mondta az elnökválasztás óta adott első interjúban most Brigitte Macron, aki azt mondta, nem is szereti a First Lady kifejezést, viszont elődjeihez hasonlóan közszereplést fog vállalni.

A helyzet azért pikáns, mert Franciaországban nincs annyira szabályozva az államfő partnerének szerepe, mint például az Egyesült Államokban. A Brigitte Macron szerepvállalása körüli vitával párhuzamosan ráadásul férje népszerűségi indexe is hatalmasat zuhant – részben talán éppen annak köszönhetően, hogy Emmanuel Macron szerette volna hivatalossá tenni a First Lady státuszt. 

Egy szerelem története 

Mindenesetre Brigitte és Emmanuel Macron története regénybe illő (hogy film lesz belőle, azt már most nagy tétekben le mernénk fogadni), hiszen amikor egymásba szerettek, akkor a jelenlegi köztársasági elnök még tinédzser volt, mostani felesége pedig a tanára – és nem mellesleg három gyermek édesanyja. 

Nem meglepő, hogy a férfi szülei finoman szólva sem lelkesedtek a kibontakozó románcért, de ők kitartottak és végül 2007-ben összeházasodtak. 

„Amikor a kapcsolatunkról olvasok, gyakran olyan érzésem van, mintha más sztoriját olvasnám. Pedig a miénk nagyon egyszerű. Ha nem döntöttem volna úgy, hogy vele maradok, akkor az életről mondhattam volna le” - fogalmazott Brigitte Macron. 

Amikor rájött, hogy vonzódik a tanítványához, azt mondta neki, menjen Párizsba és fejezze be ott a tanulmányait. „Semmi sem volt köztünk, de a pletyka terjedt. Csak a gyerekeim miatt aggódtam” - emlékezett vissza. 

Brigitte Macron szerint közös történetük lassan fejlődött ki, és a köztük lévő több, mint két évtizedes korkülönbség „semmi”. „Természetesen amikor közösen reggelizünk, én ott ülök a ráncaimmal, ő pedig a frissességével, de hát ez már csak így van” - mondta a francia elnök felesége.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A bejegyzés trackback címe:

http://kivultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2012762192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

karandash 2017.08.19. 10:57:44

Gyomorforgató némber. Nem csoda, hogy a franciákat elárasztották a mohamedánisták és túlszaporodják őket. A fiatal férfiakat fehérmájú, de már beszáradt méhű öregasszonyok hálózzák be. Ali, Saïd meg Karim majd nemz gyereket ott, ahol a franciák nem teszik már.

patkányarcúáginéni 2017.08.19. 16:21:59

A hölgy pedofil. De már elmúlt/elévült.

"...alaposan megosztja a franciákat..." Magyarul: utálja mindenki, mint a szart, mégis a pofájukba tolja a vén majom-fejet az Elle (is), mert "sajtószabadság" van.

"„Semmi sem volt köztünk..."- ez már igaz, szó szerint.

És a legnagyobb hazugság: „Emmanuel egyetlen bűne, hogy fiatalabb nálam” ...

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2017.08.19. 17:01:32

Látom, hogy sokaknak használ a Sorosozás, megy a gyűlölködés. Netán ezért nem Soros a bűnös?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.08.19. 17:06:13

@karandash: Valamikor nem a nőn múlik, hogy nincs gyerek. És valamikor a házasság csak álca, mert az érdek úgy kívánja. Volt olyan magyar pártvezető is a rendszerváltás után, aki valójában a felesége öccsét szerette...

Hozzászólóóó 2017.08.19. 18:00:40

A photoshop retus új foka látható a címlapon :-)

karandash 2017.08.19. 18:20:53

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Soros is egy balek, valami dél-amerikai szappanoperasztár ráakaszkodott.

@Online Távmunkás: ha az elméleti esélte sincs meg a közös gyereknek a nő kora miatt, akkor az a kapcsolat természetellenes. Pont egy szinten van azzal, mint amikor egy kecskével él nemi életet az ember.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek gyereket kell csinálnia a partnerével és a nők folyton szüljenek, de az utódnemzés elméleti lehetőség szerintem fontos egy kapcsolatban. Enélkül olyan a kapcsolat, mintha csak egy guminőt dugna a férfi.
Én értem, hogy mi a jó ebben a kapcsolatban ennek az öregasszonynak, mint ahogy én értem egy pedofil motivációját is. De hogy egy ivarzókorú férfinak mi ebben a jó, az rejtély számomra.
Ismerek hasonló párt: késő huszonéves férfi egy ötvenes, elvált nővel (akinek van egy kora huszonéves fia). Együtt nem élnek, de a nő hurcolja a srácot baráti összejövetelekre, születésnapi csajbulikba, mutogatja, hogy neki milyen fiatal pasija van. A srác egy halkszavú, kicsit tutyimiutyi, átlagnál picivel jóképűbb, magas faszi, a nő egy buta, harsány, kivénhedt, alkesz fejű, közönséges némber, aki cigizik, iszik, mert elvált és azt csinál, amit akar. Most még elmegy ez, de 10 év múl a nő már hatvanas lesz, a sír szélén fog állni. Egyszerűen a srác szerintem lusta arra, hogy fiatalabbat szerezzen.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2017.08.19. 20:00:07

Lehet itt fikázni a kritizálókat, meg szarkasztikusan Sorosozni, de ez a némber tényleg baromi gáz! Rövid szoknyákban, meg max.30 éveseknek jól álló cuccokban tolja az igazán nem szép testét a népek arcába és csodálkoznak sokan, hogy nem jön be! Az ő korában is szépszámmal akadnak sokkal jobb nők is--ő azonban egy cseppet sem az!

Nyomortelepy 2017.08.19. 20:56:45

Ez a Macron egy Demszky 2.0, csak kitartóbb ugyanazon a tévúton

Nyomortelepy 2017.08.19. 21:01:00

Ez a nyanya már a milf kategóriánál is öregebb spermatemető. Nem épeszű aki megreked egy ilyen kapcsolatban, és a fantáziájából még csak félredugásre se futja. Merthogy elnökként erre nem sok lehetősége lesz a fickónak

aemberek 2017.08.19. 21:51:30

A fotón látható hölgyön SEMMI eredeti alkatrész nincs: festett műhaj, botox-arc, plasztikai műtétek, új fogak, talán még a szeme színe is mű + és még ehhez jön vödörnyi retusálás.
Aki esetleg védené, attól megkérdezném, hogy mit szólna, ha a 15 éves fia egy 39 éves 3 gyermekes nővel állítana be?
Vagy mennyire szednének szét egy 39 éves háromgyermekes tornatanár férfit, ha elcsábítana egy 15 éves lánydiákot?
Franciország megérdemli!

Világít a torony 2017.08.19. 21:59:05

Az orbitálisan agyalágyultak úgy fikázzák a franciák első asszonyát, mintha bármit is tudnának róla. Okos, jó humorú, jó társaság? Nem számít! A degeneráltak elolvasták mennyi idős, és máris kész a diagnózis.

VaradiJanos 2017.08.19. 22:20:35

@Világít a torony: nem, sok "degenerált" olvasta a politikai megnyílvànulásaikat is és úgy köpi le őket

Világít a torony 2017.08.19. 22:45:38

Lehet, hogy funkcionális analfabéta vagy? Az itt fikázók kivétel nélkül a külsejével vannak elfoglalva. Az mióta politika?

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2017.08.20. 00:50:11

"hiszen amikor egymásba szerettek, akkor a jelenlegi köztársasági elnök még tinédzser volt, mostani felesége pedig a tanára"

Ezek után az egykori tinédzser lett a franciaországi törvényesség legmagasabb rangú őre, aki azt tervezgette, hogy a feleségét a közoktatás megreformálásával bízza meg tárcanélküli miniszterként. Ezt én még nem tudtam megemészteni.

Tyto Alba 2017.08.20. 03:53:19

Valaki azt írta itt, hogy "Ez a nyanya már a milf kategóriánál is öregebb spermatemető."

A hozzászólások nagy része gusztustalan és visszataszító. Fogalmunk sincsen, hogy mi zajlott le a két emberben, és ha a kapcsolatuk működik, akkor konkrétan senkinek semmi köze hozzá. A Brigitte Macront a kora miatt ócsárolóknak pedig azt üzenném, hogy mit szólnának, ha a saját édesanyjukat nevezné valaki spermatemetőnek???

Kládek Tibi 2017.08.20. 07:32:18

Végigóvasva a kommenteket, arra a föltételezísre jutottam, hogy itt a faluba a legrosszindulatúbb, hárdkór pletykafészek nyanyákba is több embersíg és jóérzés szorúlt, mint pár itt hozzászóló hazafiba

röf 2017.08.20. 07:48:47

A francia egy köcsög nép, köcsög népnek pedig köcsög vezető dukál.
Köcsög vezetőnek meg na milyen legyen a párja, ha nem akar álmai pasijával, egy marokkói félbarna kecskepásztorral mutatkozni...?
Na milyen?
Hát egy ránctalanított, nyugdíjas vénasszony, amint seprűnyélen köröz a notredám fölött.

sunabajnok 2017.08.20. 08:24:03

Vasárnap van. Mindenki hívja fel azt a gustustalanul öregszagú vén luvnyát, akiből egyszer kimászott.
Húzzon zsákot a fejére,ha az utcára akarna menni.

Stb.....

Hát elmentek ti a picsába!
Egy zsords klúni maga a tökély, de egy Helen Hunt már vén picsa????
Gusztustalanok vagytok. Fasz kivan,hogy egy nőt 40 felett már ócsároltok, de ha nekem most 35 évesen kellene bepasiznom, bizony sokáig egyedül maradnék ha a külsőségek lennének a fő szempontok....

Infamous 2017.08.20. 09:13:21

Bezzeg a magyar first lady, háttérben marad és csöndben asszisztál a lopáshoz.
Sokkal jobb first lady.

Szerintem ... 2017.08.20. 09:23:33

Megdöbbenve olvasom a hozzászólásokat. Tényleg ez Mo-on az átlagszínvonal? Ismeretlenül elítélünk valakit, csak mert idősebb, ráncosabb és merészel egy fiatalabb férfit szeretni? Mi közünk hozzá? De tényleg? Legyenek boldogok, rájuk tartozik.

Az itt megnyilvánulók pedig nézzenek gyorsan tükörbe. Mi a bajuk valójában? Miért itt, egy ilyen fórumon adják ki a bennük felgyülemlett frusztrációt? Mert egy biztos, önmagukkal van baj, méghozzá nagyon nagy.

patkányarcúáginéni 2017.08.20. 11:34:12

@Szerintem ...:

A fiatallal van baj, szerintem is. Szegény Franciaország!

EU zászlót mindenhova! 2017.08.20. 12:05:27

Kicsi Manu nemsokára bukik, és megnyílik az út Le Pen előtt..:))

EU zászlót mindenhova! 2017.08.20. 12:11:03

@Tyto Alba: @sunabajnok: Semmi bajom velük. Nekem is volt már idősebb nőm. A gondom azzal van, hogy ebből az ismeretlen kis taknyosból bizonyos háttérerők miniszterelnököt csináltak.

kvadrillio 2017.08.20. 12:40:33

NAGGYON ÉRDEKESEKET MOND VONAGABIKA A BÉRUNIÓRÓL, AZ NDK-RÓL, AHOL EZ MÁR MEGVALÓSULT, BÁR FURCSA, HOGY EGY UNIÓS TAG M.ORSZÁGNAK EZÉRT HARCOLNIA KELLENE ????? BÍÍROM VONÁT, MERT ÉRTELMESEN BESZÉL, SZÉPEN HANGSÚLYOZZA A MAGYAR NYELVET ÉS FŐLEG... PAPÍR NÉLKÜL IS TUD HADOVÁLNI !!! HAJRÁÁÁÁÁ.....BÉRUNIÓÓÓ !!!!!!! HIRTV-N MOST.....ÉS VONA LEHET TŐLEM MICVÓ-FICKÓ...V. BÁRMI MÁS.,...DE NAGYON JÓ POLITIKUSNAK TARTOM ŐT ! leszámítva a vallási és egyéb faszságait...., ezeket ki lehet belőle verni :)..

macron néniről: ne búúúúsulj Brigi ! AZ EMBER A NAGYMAMÁJÁT IS KÉPES NAGYON SZERETNI !!!!! :_o)

Világít a torony 2017.08.20. 12:41:42

@VaradiJanos:
1. Nem randa
2. A kinézet továbbra sem politikai megnyilvánulás
3. Kifejezetten elegáns és stílusos.
Kérdés! Te elmondhatod magadról, hogy elegáns és stílusos vagy?
Ha igen, ki szerint?
Tudsz-é bármit is, az első asszony személyiségéről?
Ez a kérdés a többi agyalágyultnak is szól!
Nagyon gyanítom, hogy az itt fikázók többsége otthon háztartási elnyomott. Így próbálja a megtépázott önérzetét helyreállítani, ha pillanatokra is.

Világít a torony 2017.08.20. 12:42:40

@EU zászlót mindenhova!: Soros....biztos volt.
Kibírod magad röhögés nélkül?

patkányarcúáginéni 2017.08.20. 12:42:51

@Kládek Tibi:
Báncsák szegínykít ezek a városi dögök...

Világít a torony 2017.08.20. 12:45:02

@Szerintem ...: Frusztrált, háztartási elnyomottak.

VaradiJanos 2017.08.20. 13:05:23

@Világít a torony:
1. Randa .... bár ez ízlés dolga
2. Nem is állítottam. Szerintem randa, de nem ezért nem szimpatikus nekem, hanem a politikai megnyílvánulásai és a tetvedék férje miatt.
Egyébként nyílvànvaló, hogy az öregebb nejednek kell most bizonyítanod a nagy hozzászólásaiddal, de ne vidd túlzásba! Nem a kora a gáz madamemicronak.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2017.08.20. 13:41:40

erre a két kérdésere láthatóan nem szeretne egyik übertoleráns se reagálni:

"Aki esetleg védené, attól megkérdezném, hogy mit szólna, ha a 15 éves fia egy 39 éves 3 gyermekes nővel állítana be?
Vagy mennyire szednének szét egy 39 éves háromgyermekes tornatanár férfit, ha elcsábítana egy 15 éves lánydiákot?"

Advanced Flight 2017.08.20. 13:56:26

@Nyomortelepy: "spermatemető"

LOL, mekkora duma! Lopom :-)

Világít a torony 2017.08.20. 14:02:06

Miért hazudsz? Visszaolvasható mit firkáztál. Az öregebb barátnőmhöz, aki éppen 8 évvel fiatalabb meg semmi közöd nincs. Ebből is látszik mennyire degenerált vagy. Megint úgy fikáztál valakit, hogy pont 0 információd van. A tetvedék férj is többszörösét éri nálad. Neki neve és hivatala van, neked meg pont semmi.
Szóval orbitális egy tarack lehetsz, de ezzel te élsz együtt.

VaradiJanos 2017.08.20. 14:24:04

@Világít a torony: Neked aztán sok infód lehet rólam, ugye, vénasszony-nyaló? Üdv a vén kancádnak!

Pop40 2017.08.20. 15:27:20

Látom, a közismert fideszbolsi nickeknek nagyon savanyú a szőlő, mióta a vajdájuk által megjövendölt "lázadás éve" bizonytalan időpontra tolódott... :D :D

Egy alig 40-es hapsi szerintem se elsősorban a 64 éves nőkkel próbálkozzon (igaz, ők korábban kezdték) de onnantól fogva, hogy ők jól érzik magukat együtt, senkinek semmi köze hozzá.

Pop40 2017.08.20. 15:31:06

@EU zászlót mindenhova!:

"ebből az ismeretlen kis taknyosból bizonyos háttérerők miniszterelnököt csináltak."

Hogy is van ez, bolsikám?

Mikor a köztörvényes bűnöző Viktorkád mindenféle választási csalással újra befúrja magát a hatalomba, az a legtisztább népakarat megnyilvánulása, de mikor a franciák nagy többséggel megszavazzák Macront, az csakis valami háttérhatalom manipulációja lehet? :D

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2017.08.20. 15:56:00

de szép is amikor az európai demokrata "vajdázik" :)))

Pop40 2017.08.20. 16:18:28

@eßemfaßom meg áll:

Ha egyéb mondanivaló hiányában ez valami bágyadt rasszistázós kísérlet akart lenni: Vityával nem a származása a gond. Hanem az, hogy egy köztörvényes bűnöző.

A származása meg adott, elég megnézni az originál képeit:
static.femina.hu/terasz/kepek_orban_viktor_egykor_es_most/orbanviktor_budaibloghu1.jpg
www.echelon8.org/pic2/orban_viktor_es_csaladja_ciganyfamilia_kis.JPG

Te kit látsz a képen, egy kokerót, vagy egy szőke vikinget?
Ez biza tény, demokrata vagy sem valaki.

De térjünk vissza a poszt témájához, miután ilyen kitűnően kiszedted a kommentemből a lényeget. :D

Világít a torony 2017.08.20. 19:10:31

@VaradiJanos: A megnyilvánulásaidban benne vannak az ítélet alkotásához szükséges információk. A legutolsóban főleg.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2017.08.21. 07:42:40

@Pop40: aki rasszista az rasszista, nem kell szégyenkezni miatta, belefér az európai értékrendbe

EU zászlót mindenhova! 2017.08.21. 17:13:21

@Világít a torony: Ne röhögtesd ki magad ..Soros kifutófiú azokhoz az arcokhoz képest :)

EU zászlót mindenhova! 2017.08.21. 17:16:04

@eßemfaßom meg áll: Ilyenkor természetesen megengedett a " mértéktartó rasszizmus" európéeréknél..:))

Ha ezeknkek a csávóknak valaki azt mondja 10 évvel ezelőtt, hogy 10 év múlva Simicska médiájában Vonát fogják nyalni, hát elég hülyén nézte volna.:))

EU zászlót mindenhova! 2017.08.21. 17:20:35

@Pop40: Milyen választási csalásról beszélsz, te agyhalott bolsevik mutáns? 2014-ben a Fidesz-Kdnp listán majd' 1 millióval kapott több szavazatot, mint a "Kormányváltás" nevű baloldali közös lista (mszp, Dk,Együtt, pm, stb.). Nyugodtan nézz utána !
Mégis, ezek után kinek kellene vezetnie az országot te agyamputált idióta??

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2017.08.22. 17:12:52

@EU zászlót mindenhova!: Választási csalás az amikor nem az mszp-exszdsz és csatolt részei alakithat kormányt.

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Utolsó kommentek

 • karandash: "A kulcs tehát az, hogy minél több új készséget tanuljunk, új helyszínt fedezzünk fel és új tapasztalatot szerezzünk idősebb korunkban is. Ettől fiatalabbnak fogjuk érezni magunkat " Tehát igaz az,... (2018.01.20. 08:55) Miért múlik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk?
 • stylex450: A tv az én altatóm. Rejtély, de esténként a televízió előtt ülve garantáltan ellenállhatatlan álmosság tör rám, lehet számomra bármilyen érdekes az aktuális műsor (2018.01.20. 04:10) Ezért alszol rosszul
 • ételizésítő: "Mikor reggel fényes világosságot látunk, az kikapcsolja a melatonin termelésünket és ez az átkapcsolás állítja be a 24 órás testóránkat." Ezt a faszságot vajon milyen angol eredeti faszságból lopt... (2018.01.19. 18:04) Ezért alszol rosszul
 • efi: Hagyjuk már ezt a kékfényes áltudományt. Rövidhullám meg a rádiózásban van egyébként is. (2018.01.19. 17:44) Ezért alszol rosszul
 • Alick: A leírtaknál sokkal komolyabb probléma az alvás közbeni légzés minősége (horkolás, apnoe). (2018.01.19. 16:59) Ezért alszol rosszul
 • Utolsó 20

Innen szemezgetünk

 • BBC News
 • Telegraph.co.uk
 • the Guardian
 • The Independent
 • MailOnline
 • CNN
 • The New York Times
 • POLITICO
 • The Huffington Post
 • Gawker
 • Vanity Fair
 • New York Post
 • Drudge Report
 • EL PAÍS
 • Chinadaily US Edition
 • elmundo.es