Kívül tágasabb

A múlt, amit a sztárok legszívesebben letagadnának

2017.01.05. 06:47, Kívül tágasabb , 32 komment

Mindannyiunkkal előfordul régi képek nézegetése közben, hogy legszívesebben a létezésüket is letagadnánk. Külön kínos a dolog, amikor ezek a képek nyilvánosak, és ezt már csak azzal lehet tetézni, ha az ember közben híressé vált. Ma már elég nehéz elhinni, de egykor a Myspace volt a közösségi oldal. Mára gyakorlatilag teljesen eltűnt, ám a profilok egy része még él, úgyhogy különösen érdekes kicsit megpiszkálni napjaink A-listás sztárjainak akkori profiljait – komoly érdekességekre bukkanhatunk.

cim_tom_hardy.jpgIgen, ez Tom Hardy...

Tom Hardy

Az Eredet, a Suszter, szabó, baka, kém, A sötét lovag - Felemelkedés, a Mad Max és számtalan film brit sztárja klasszikus példája annak, mi történik, amikor egy sztár önmagát adja. Az oldal egyszerre teljesen lökött és csodásan nagyszerű.

A(z általában majdnem meztelen) fotók önmagukért beszélnek, a komplett őrültködés jellemző leginkább rájuk, és nincs is ezzel semmi baj, pláne, hogy a színész mostanában elég erőteljesen igyekszik megszabadulni a lomposságtól. Nem árt, ha van, ami emlékezteti a múltra.

Harry Styles

harry_styles.jpg

Napjaink egyik tinikedvenc popsztárja gyakorlatilag még gyerek volt, amikor létrehozta Myspace-oldalát, amin összesen öt fotó található, a One Direction tagjaként befutott énekes látható a szüleivel, vacsora közben – nem semmi látvány.

A legjobb az egészben, hogy (a legtöbb celeboldallal ellentében) Harry Styles profilja a mai napig elérhető (itt), szóval lehet nézelődni.

Taylor Swift

Ha már a popszakma: annak csúcsán ma Taylor Swift üldögél, aki még csak 18 éves volt, amikor létrehozta a profilt, ami kicsit olyan, mintha random Nora Ephron-idézetekkel zsúfolták volna tele, ami egy 18 éves lány esetében alighanem rendben is van.

Ilyeneket lehet olvasni rajta, mint „Szabadidőmben szeretek random sütögetésekkel kísérletezni a konyhámban és leveleket írni”, vagy „szeretem a meglepetéseket és a keményfa padlót”.

taylor_swift.jpg

Mindemellett azt is megtudhatjuk, hogy szívesen olvasgat különös orvosi esetekről, hogy ha valamelyik barátja fej- vagy hasfájásra panaszkodik, akkor kapásból elő tudjon állni tucatnyi lehetséges megoldással.

Katy Perry

Ugyan Katy Perry akkor csatlakozott a Myspace-hez, amikor híres lett, az oldala ennek ellenére kissé esetlegesnek, és házi barkácsnak tűnik. Olyasmiket találhatunk rajta, mint „Nem vagyok vegetáriánus, de hibrid autóm van :) hehe”, vagy „IMÁDOM a görkorcsolyázást, a MINIGOLFOT, és a jégkorcsolyázást :)”.

Lana Del Rey

Lana Del Rey Myspace-profilja több dologban is bűnös. Egyrészt (és leginkább) nem Lana Del Reyként, hanem eredeti nevén, mint Lizzy Grant van fent rajta. Aztán az őt ért legfontosabb hatások között a motorok mellett a Coney Islandet és Britney Spearst említi meg (a Nirvana, a Radiohead és Karl Lagerfeld mellett, ami érdekes egyveleg).

lana_del_rey.jpg

Arról már nem is beszélnénk, hogy a kedvenc betűtípusa az Impact, aminek következtében pár perc után az ember úgy érzi, kifolyik a szeme…

Tom Hiddleston

A leendő James Bondként is emlegetett (nem bánnánk, a Night Managerben is imádtuk) Tom Hiddleston nagyon rutinosan abban a pillanatban törölte profilját, ahogyan híres lett, de mint jó ideje tudjuk, hiába a törlés, a neten minden megmarad.

Így azt is tudjuk, hogy akkoriban az érdeklődési köre „a szokásos” volt, ami alighanem azt jelenti, hogy nem nagyon volt neki olyan. Kedvenc filmje viszont igen, méghozzá a Vejedre ütök. Lehet, hogy valamelyik James Bonddal jobban járt volna.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Kívül tágasabb

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, akkor itt a helyed!

Hirdetés

Gazdagisztán

Nincs megjeleníthető elem

Határátkelő

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Innen szemezgetünk

  • BBC News
  • Telegraph.co.uk
  • the Guardian
  • The Independent
  • MailOnline
  • CNN
  • The New York Times
  • POLITICO
  • The Huffington Post
  • Gawker
  • Vanity Fair
  • New York Post
  • Drudge Report
  • EL PAÍS
  • Chinadaily US Edition
  • elmundo.es
süti beállítások módosítása